Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uri na szybko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem rozwalili mnie i nie mam uri na naprawe... :( jak najszybciej zdobyc nie wysylajac sms? Wiem ze jest to uri za darmo ale jakos zawsze po skonczniu poczatku ankiety: przepraszamy nie mamy dla pana ofert prosimy sprobowac jutro -.-

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Nie wiem czy jest to nadal, ale jak się nie logujesz 3-5 tyg. to dostajesz e-mail, żebyś wrócił blablabla, dają ci wtedy co kilka tys. Uri i premium. ALE DOKŁADNIE NIE WIEM!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem czy jest to nadal, ale jak się nie logujesz 3-5 tyg. to dostajesz e-mail, żebyś wrócił blablabla, dają ci wtedy co kilka tys. Uri i premium. ALE DOKŁADNIE NIE WIEM!

Pozdrawiam.

Na 100% 2 tygodnie to 10k uri i miesiąc premium a 1 miesiąc to chyba 30k uri i coś jeszcze .

Opublikowano

No tak, tylko że temat jest o tym jak NAJSZYBCIEJ zdobyć uri. Więc wypełnić jakieś ankiety czy coś, albo poczekać na bonus za logowanie. To chyba najszybsze sposoby. Ewentualnie kupić statek za kredyty :)

Opublikowano

omg... na naprawe nie miec o.O

Klikasz uridium tam taki banner uridium za darmo , wybierasz sponsor pay , klikasz za darmo i wybierasz te czasowki z gory... :rolleyes:

Opublikowano

Na 100% 2 tygodnie to 10k uri i miesiąc premium a 1 miesiąc to chyba 30k uri i coś jeszcze .

tak było kiedyś, teraz za 3tygodnie jest 2tys uri , lf2 i premka na miesiąc :P koleżanka przedwczoraj dostała taki prezencik wlaśnie:p

a co do tematu to szukaj w cash for action, gdzieś tu na forum jest jak zdobyć za darmo uri przy pomocy aola :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...