Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z polaczeniem sie z serwerem metin2 sg dzialal mi normalnie do 12 i od tatmego czasu wyskakuje mi blad podczas laczeia sie z serwerem gram na kamermodzie us i reszta dziala

Czy ktos ma ten sam problem czy to zwykla aktualizacja??? Ale to chyba za dlugo....

Opublikowano

Server normalnie działa na kmr i bez też spróbuj wyłącz antyvira może wbudowany w nim firewall blokuje połączenie

EW reinstall

Opublikowano

antywira wyikluczam tam wszystko jest wyalczone nei dziala tylko SG US dziala JP dziala tylko SG

Zainstalowalem nowy client 2010 niepatchowany i wrzucilem kamermoda ciagle nie dziala

Opublikowano

i kolejny pierdolony noob na kamer modzie zasrance pieprzone tylko wstyd tam polakom przynosicie, a za kamera jest ban 4ever.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Legenda
Opublikowano

Może serwer zmienił port lub ip a dzięki clientowi gracze dostali nowe pliki w pacherze i mogą grać dalej.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

problem rozwiazany z wlasnej nieuwagi instalowalem starego moda na tamten serwer z lutego zeszlego roku:P

Zainstalowalem swiezego problem nie wystepuje mozna zamknac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...