Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat dla tych którzy boją sie Herobrine. Może takie tematy już są ale szukałem i takiego nie znalazłem.

A więc przedstawie kilka dowodów na jego nie istnienie:

1.Po co Notch miał by go dodawać, on chce zarabiać na minecrafcie a nie odstraszać graczy od kupna gry.

2.Tunele podobne do wykopanych przez Herobrine nie są przez niego wykopane tylko wygenerowane przez mape.

3.Jeśli w oddali widać tak jakby Herobrine to prosze bardzo: (z minecraft wiki) "Niekiedy moby w specyficznych miejscach przestaną się poruszać, a wejście do takiego miejsca spowoduje uziemienie postaci i dziwne wstrząsy. Animacje takie jak kopanie i odzyskiwanie życia zostaną zatrzymane, a uderzone przez gracza moby pozostaną w nieskończonej animacji otrzymywania obrażeń bez śmierci. Nie jest wtedy też możliwe podpalenie się."

To zombi który sie zablokował, a zombi wygląda identycznie jak my tyle że jest zielony i ma czarne oczy.

4.Filmiki z Herobrine to albo Multiplayer albo mody.

5.Nie ma go w plikach gry. Niektórzy twierdzą że jest w plikach gry bo jeśli na pirackiej wersji wpisze sie Herobrine będziemy nim. Spróbujcie odłączyć internet i wpisać Herobrine. Nie będziemy już nim gdyż skin wczytuje sie z internetu a nie z plików gry.

Jeśli o czymś zapomniałem to dopiszę to.

Mam nadzieje że pomogłem tym którzy boją sie Herobrine. B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...