Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]4story EQ hack

shirako111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam słyszałem legendy hacku który daje tynki extrksy lub po prostu kowal nie pali nie znalazłem takiego hacka wiec proszę czo może jest taki hack (działający).Proszę o pomoc w znalezieniu.

Opublikowano

Witam słyszałem legendy hacku który daje tynki extrksy lub po prostu kowal nie pali nie znalazłem takiego hacka wiec proszę czo może jest taki hack (działający).Proszę o pomoc w znalezieniu.

Cóż legendy są prawdziwe bo był Skill Hack pozwalający aktywować skille z gry również z itemshopu np tynktury itd

Jednak to był patch 3.3 a teraz mamy patch 3.5 więc wiesz

A co do hacka że nigdy kowal nie pali to takiego nie ma tak jak wyżej wyjaśnili są to zwykłe keyloggery

M@niek, Wielkie dzięki że otwarłeś ten bez sensowny temat teraz wszyscy mają gdzie spamować...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie jest ale to tak jak gild hack wszyscy mówią że takiego hacka nie ma ale jest(kiedyś go miałem)

Jakby go niebyło to z kąd się biorą g na allegro?

Ile by musiało być tych GM żeby sprzedawali i w ten sam dzień banowali(takie krążą podłoski na niczym nie oparte)

Chyba mam racje

A chack na ulepszanie był na patchu 1.1

Opublikowano

Po pierwsze nie było w 4story nigdy patcha 1.1

Hack na ulepszanie owszem był, sam z niego korzystałem :D

Ale te czasy dawno minęły...

Goldy na Allegro, hmm... Też mnie to zastanawia ale wątpię że ma to związek z jakimś hackiem, wg. mnie to są jakieś układy z GF, oni napewno mają z tego jakiś % bo to jest nie możliwe żeby ludzie sprzedawali miliony goldów na każdym serwie, a nie powiem, kupowałem i w większości przypadków ludzie faktycznie te goldy mają.

Z resztą to przez to, że goldy są takie tanie, ceny itemów poszły kilkakrotnie w górę, +20 broń kosztuje 350-400g, gdzie niedawno szło kupić za 200...

Tak więc hacka na ulepszanie nie ma i już nigdy nie będzie, trzeba więc wybrać pomiędzy kupowaniem kk a goldów.

Opublikowano

Nie ma zadnego haka na ulepszanie eq ;D

Nigdy nie będzie.

czy ty jesteś jasnowidzem skąd wiesz ,że takiego nie będzie ???

Zamkniecie w końcu ten temat? Czy zostawicie go do spamowania? Bo jak tak to zmieńcie mu nazwę np na Nabijamy posty

Po co piszesz przecież ty sam spamujesz ............

Opublikowano

czy ty jesteś jasnowidzem skąd wiesz ,że takiego nie będzie ???

Po co piszesz przecież ty sam spamujesz ............

1. Skąd każdy wie że nie będzie hacka na ulepszanie eq? Bo nie wiem co za nie dojeb z gameforge by dane z + itemu przeniósł z serwera na clienta 4Story

2.No przecież napisałem temat do spamu nie zamknięty bez użyteczny co można z nim robić? M@niek wszedł raz na rok na forum 4story pootwierał 2 poje.... tematy po to żebyśmy spamowali

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hack na ulepszanie rzeczywiście był,ale już takowy nie ISTNIEJE. Temat do zamknięcia

2ahwswi.jpgPomogłem? Wciśnij '' Lubię to''
  • 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...