Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Wrota WAZNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zauwazylem dzis zaden bug na wrota nie dziala .

WarTool : Odpalam WP Wartola i przegladarke Wskakuje Shift q wciskam zrywa polaczenie czekam chwile zostales zniszczony i nie moge sie zalogowac przez pol godziny

Cheatengine : mam to samo ;/

Wczesniej wartool i cheatengine na wrota dzialal nawet wczoraj o 24 . Prosze powiedzcie Co jest Grane i czy macie ten sam problem . ??

Opublikowano

Tak, nie działają. Też właśnie nad tym ubolewam. To pewnie coś związane z nową wersją klienta DO.

Wcześniej w WarToolu trzeba było trochę poczekać zanim wylogowało. Teraz dzieje się to od razu.

Wygląda na to, że trzeba będzie robić ręcznie do czasu, aż ktoś nie wymyśli nowego sposobu :(

Opublikowano

fak to dlatego straciłem życie a mogłem wczoraj dokończyć gamme i alfe ale debil zemnie ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

No Lipa Straszna :((

Wiem ze na elitepvp w dziale undeground jest wlasnie cos na wrota po 15 min mozesz sie juz logowac bo kamel to moj kuzyn i wlasnie mi to pisal ;d

Opublikowano

Heh, akurat skończyłem gammę.

Ale poważnie, BP chce, by gracze byli uczciwi, podczas gdy NIE DA SIĘ ZROBIĆ WRÓT PRZEZ ICH LAGI.

Ostatnio klikam na mini mapkę, statek leci, alieny są daleko i nagle ded, tak jakby nagle stanął w miejscu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...