Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

MCALogo.png

Notch niedawno ujawnił więcej informacji na temat 1,8 Aktualizacja Adventure. Następujące rzeczy zostały potwierdzone do aktualizacji w wersji:

Wioski NPC

Losowo generowane podziemia

Nowe biomu kod

W pełni funkcjonujący tryb Creative (Creative typu dostęp do modów serwera / admina)

Trafienie krytyczne

Sprint

Więcej opcji rolnictwa

Suwak jasności

Wspomniał także, że wsparcie mod był zdecydowanie trwają prace, jednak informacje na temat aktualizacji jako całość byłby utrzymywany pod szczelną pokrywę, aby uniknąć ujawniania zbyt wielu niespodzianek.

Będziemy kontynuować aktualizację społeczności informacje stają się dostępne.

źrudło

http://www.minecraftforum.net/

Edytowane przez timonca

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No fajnie fajnie:P

Jestem tylko ciekawe czy takie wioski i wawozy beda mialy mozliwosc pojawienia sie na starych save'ach

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

No fajnie fajnie:P

Jestem tylko ciekawe czy takie wioski i wawozy beda mialy mozliwosc pojawienia sie na starych save'ach

tak bedo sie pijawialy ale tylko na niewygenrowanych przez ciebie terenie wiec bedziesz musial zapuscic sie w mape

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano (edytowane)

tak bedo sie pijawialy ale tylko na niewygenrowanych przez ciebie terenie wiec bedziesz musial zapuscic sie w mape

Nie zapewniaj bo nie wiadomo Notch pisał że występują błędy chunków i jest możliwe że będzie trzeba grać tylko na nowych save'ach :angry:

Edytowane przez Krakenos
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...