Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Connect Isro

NightSide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę upload na dwóch różnych serwerach:

link do sendspace.pl

link do MediaFire.com

MaaTi pomyśł następnym razem zanim napiszesz głupiego posta...

@Down:

MaaTi skończ już z tym spamem... A co do skanów to każdy potrafi i wie gdzie można taki wykonać i zacznij myśleć nad tym co piszesz...

A i tak przy okazji "Pr0" worm to jest wirus tyle ze w tym przypadku są to wirusy z AutoIt'a które nie są szkodliwe.

11923167889291.gif
Opublikowano
najleprze...

No chyba tak..

dzieci nauczcie sie jezyka polskiego

i to bedzie najlepRZe

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

@UP

Nie napisales czasem tego samego ?=

Nie wstawiajcie wiecje linkow bez scana...!!!! jak wstawiacie do czego kolwiek linka na dole podajcie link do scana ...! i nie dawajcie juz wiecej 3 sek - 2 sek czy ile juz jest wytlumaczone co i jak ...!

Link do strony do scanowania plikow Free - http://virusscan.jotti.org/ ( do modow i adminow link wziety z reulaminu strony )

Pozdrawiam

@TOPIC

po chwili wylacza mi silka

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

MaaTi wielkie thx teraz moge iśc do szkoły wrócić i sobie framić/ekspić ^^

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Niewiem ale widac ze sa tu co nie czytaja regulaminu.... tam jest napisane nawet jak to by byl jakis glupi radme czy chuj wie co to ma byc skan!!! deklu wiec skocz mi koncze rozmowa z toba

Opublikowano
ej mozesz wrzucic na inny serw tego auto klikera ;D

jak na inny server? uzasadnij swoje pytanie

Gdzie Ty widzisz pytanie? A teraz patrz jedna strona tematu:

- silk sie wisza i nieche wbijac puzniej

- czy bac sie tego czy plik cos ingoruje?

- nie zauwarzylem

- mowie wam 10 sek jest najleprze...

Że tak powiem po twojemu "rzondzisz"

jestem-boski.gif

Die Die Die

Opublikowano

@Moczy... Dobrze że na gamer z planet jest tego mniej niż tutaj... jak ja tak patrze to płaczę...

A program? Racja Zaje... Fajny :)

Nothing

Opublikowano
Niewiem ale widac ze sa tu co nie czytaja regulaminu.... tam jest napisane nawet jak to by byl jakis glupi radme czy chuj wie co to ma byc skan!!! deklu wiec skocz mi koncze rozmowa z toba

Skoczyć i tak odnosić się to sobie możesz do swoich kumpli "deklu". Wróć do szkoły i uważaj na lekcjach a na pewno nauczą Cię pisać...

"radme" hmmm chyba miało być readme, ale zresztą kto wie o co ci chodziło. I skończ się dzieciaku bulwersować.

A tak przy okazji to gdyby istniał tytuł spamera miesiąca to byś go bezprecedensowo zdobył.

11923167889291.gif
Opublikowano

v2.1a (source):

#Region

#AutoIt3Wrapper_Run_Obfuscator=y

#Obfuscator_Parameters=2

#EndRegion

Global $PAUSE

HotKeySet("{INSERT}", "start")

HotKeySet("{END}", "pause")

HotKeySet("{ESC}", "close")

$HWND = WinGetHandle("1")

$HWND2 = WinGetHandle("2")

$HWND3 = WinGetHandle("3")

While 1

Sleep(50)

WEnd

Func START()

If WinExists("SRO_Client") Then

WinSetTitle("SRO_Client", "", "1")

EndIf

WinSetTitle("SRO_Client", "", "2")

EndIf

WinSetTitle("SRO_Client", "", "3")

EndIf

While 1

If WinExists("1") = True Then

Sleep(4000)

ControlSend($HWND, "", "Edit1", "{ENTER}")

EndIf

If WinExists("2") = True Then

Sleep(4000)

ControlSend($HWND2, "", "Edit1", "{ENTER}")

EndIf

If WinExists("3") = True Then

Sleep(4000)

ControlSend($HWND3, "", "Edit1", "{ENTER}")

EndIf

WEnd

EndFunc

Func PAUSE()

$PAUSE = Not $PAUSE

While $PAUSE

Sleep(50)

WEnd

EndFunc

Func CLOSE()

Sleep(50)

Exit

EndFunc

Opublikowano

no więc tak, dziś pobrałem tego auto connecta i po 1. ma 2 trojany (nie wiem czy groźne - link do skana http://www.virustotal.com/pl/analisis/91bb...f31-1243974265 )://http://www.virustotal.com/pl/analis...31-1243974265 )

i po 2. jak ściągnołem z innej strony czyściutki ten sam programik, to mi nie działa ;/ może ktoś opisać dokładnie jak to działa??

z góry THX

@EDIT a i jeszcze coś, jak kopiuje te skrypty do autoita i potem to skanuje to i tak mi wychodzi że programik ma Trojan/Win32.AutoIt, czy to jest groźne?

Opublikowano
no więc tak, dziś pobrałem tego auto connecta i po 1. ma 2 trojany (nie wiem czy groźne - link do skana http://www.virustotal.com/pl/analisis/91bb...f31-1243974265)

i po 2. jak ściągnołem z innej strony czyściutki ten sam programik, to mi nie działa ;/ może ktoś opisać dokładnie jak to działa??

z góry THX

@EDIT a i jeszcze coś, jak kopiuje te skrypty do autoita i potem to skanuje to i tak mi wychodzi że programik ma Trojan/Win32.AutoIt, czy to jest groźne?

Luuuuuuuuudzie nie udawajcie już takich tępych... Poczytaj sobie o AutoIcie najpierw i dopiero coś pisz... Mogę się założyć, że na tym forum byś znalazł przynajmniej 100 tematów o AutoIt (z tymi samymi pseudo wirusami).

Opublikowano

Ja mam taki problem wszystko zrobiłem włączyłem Auto Connect tylko jak mam go wystartować ?? Próbuje na wszystkie sposoby i nie chodzi

Opublikowano
Ja mam taki problem wszystko zrobiłem włączyłem Auto Connect tylko jak mam go wystartować ?? Próbuje na wszystkie sposoby i nie chodzi

INSERT i potem czekasz 4 sekundy :]

Opublikowano
Luuuuuuuuudzie nie udawajcie już takich tępych... Poczytaj sobie o AutoIcie najpierw i dopiero coś pisz... Mogę się założyć, że na tym forum byś znalazł przynajmniej 100 tematów o AutoIt (z tymi samymi pseudo wirusami).

no ok ale jak na google poczytałem to tam dużo pisze o tym trojanie więc sam niewiem ;/ a ten drugi wir- podajże Trojan.Hoster.F, nie we wszystkich wersjach tego auto logina tego wira znalazłem

Opublikowano

To jest source tego programu:

Global $PAUSE

HotKeySet("{F1}", "start")

HotKeySet("{F2}", "pause")

$HWND = WinGetHandle("SRO_Client")

While 1

Sleep(50)

WEnd

Func START()

While 1

ControlSend($HWND, "", "Edit1", "{ENTER}")

Sleep(11000)

WEnd

EndFunc

Func PAUSE()

$PAUSE = Not $PAUSE

While $PAUSE

Sleep(50)

WEnd

EndFunc

Jak widać jest czysty.

jestem-boski.gif

Die Die Die

Opublikowano

sry ale nie popatrzałem na ostatni post

Treśc usunieta

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...