Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4Story] Darmowe Kamienie Księżycowe

piotrm105

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak za darmo doładować Kamienie Księżycowe ?

1. Wchodzimy na

www.4story.pl

2. Logujemy się na konto

3. Klikamy Doładuj Księżycowe Kamienie

4. U dołu jest opcja doładuj więcej kamieni, obok pisze Sponsor Pay. Klikamy

5. Przenosi nas do okienka. Naciskamy za darmo

6. Wyświetlają się oferty.

7. Wybieramy obok mamy kwotę dostarczenia kamieni.

8. Klikamy którąś z opcji i po czasie doładowują się kamienie

Teraz wystarczy wypełniać pola oczywiście nie musimy podawać prawdziwych danych. Za tą czynność nie dostaniemy bana. Codziennie wchodzimy i zgarniamy. Może to mało ale grosz do grosza a wyjdzie złotówka. Dziennie możemy zarobić nawet 30. Do generowania nazwisk ulic itp. polecam stonke http://pl.fakenamegenerator.com/

Jeśli ktoś potrzebuje to zdjęcie:

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie nie przyślą ;) Wystarczy się zarejestrować i potwierdzić emailem. Czasami nawet nie trzeba potwierdzać.

200 postów [V]

Opublikowano

Może będziecie mieli jutro. Bo niektórzy mogą z waszego IP brać. Ale za bardzo się nie znam. Mi to działa

200 postów [V]

Opublikowano

Ja nie mam tych ofert ,ale mam pomysł może trzeba zmienić IP na Amerykańskie Aolem i może wtedy będą ofert? sprawdzi to ktoś bo czasu nie mam ;]

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Proszę o pomoc, gdyż nawet zmieniam kraje mam tylko sponsorpay i super rewards żadnego AOL. Zakładałem nawet dwa dodatkowe konta i na każdym nic nie ma. :(

TYLKO 4STORY

Opublikowano

Bo to chodzi o IP. Poszukaj poradnika jak zmienić IP powinno coś być na mpcforum.

200 postów [V]

Opublikowano

Mam stałe IP i nie mogę zmienić, tak jak to pokazał kolega na filmie... Co mam zrobić ? Poprosze o film to będzie najlepiej ;)

reflink

Opublikowano

Mam pytko

Kożystam z tej GENIALNEJ :rolleyes: opcji 1 dzień i zyskałem 45kk ,ponieważ było 14ofert ale teraz mam 1(niedziałającą ankietę)

Czy wszyscy to mają?

UWAGA:TO INFORMACJA DO WSZYSTKICH CO ZACZYNAJĄ GRAĆ Z TĄ OPCJĄ.OFERTY NA KTÓRYCH ZARABIA SIĘ KK SĄ AKTYWNE TYLKO W OKREŚLONYCH GODZINACH WIĘC NAJLEPIEJ NIE MIESZAĆ Z IP JAK NIE WYCHODZI.

RADA: SPRAWDZAJ OFERTY CO 1GODZINE

Opublikowano

Akurat za zmiane IP grozi ban. Można go uniknąć poprzez większą uwagę oraz dyskrecję.

200 postów [V]

Opublikowano

Nie wiem ja nie zmieniam poprostu czekam na nowe oferty. Poprostu trzeba to robić w odpowiedni sposób.

200 postów [V]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...