Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4Story] Darmowe Kamienie Księżycowe

piotrm105

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli jak to mniej więcej działa ?? i ile kk można na tym zarobić? .

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Aż 76 ?? :O ja ledwo parę dziennie jak dobrze pójdzie :/ jak Ty to robisz? ;p

EDIT: Zmiana IP jest w ogóle legalna aby się więcej ofert pojawiło? ;p nie chce za bardzo ryzykować! ;)

EDIT: jak to IP na amerykańskie zmienić bo szukam i zrobic tego nie umiem :/

EDIT: Zmieniłem sobie adres IP na amerykanski, ankiet jest baaaardzo duzo ale za zadna nie dostaje kamieni :(

Opublikowano

up

czytaj co masz zrobic zanim zrobisz ankiete, szukaj takich gdzie wystarczy sie zarejestrowac i potiwerdzic mail, uzywaj fakenamegenerator to będzie Ci łatwiej z rejestracją.

Za surveye się nie bierz bo czasami jeden survey przenosi Cie do drógiego i tak dalej az wkoncu nic z tego nie masz.

A te oferty darmowe za np. 30 kamieni to musisz miec juz kontrakt ze sponsorem by Ci te kamienie doszly wiec sobie odpusc, tak do 15 kamieni to bez kontraktu sie obejdzie

Opublikowano

Właśnie tym programem zmieniłem IP na amerykańskie, trochę KK nabiłem ale dzisiaj już KK nie dochodzą w ogóle.. ankiety są identyczne jak wczoraj..

Opublikowano

nie rob dwa razy tych smamych! wejdz na proxy-list.org na firefoxie potem w ustawieniach proxy ustaw ip z united kingdom i bedziesz mial zupelnie inne ankiety narazie rob te, a jak skonczysz to juz pewnie bedziesz mial calkiem nowe amerykanskie i tak w kolko. Nie radze zmieniac ip na niemieckie, francuskie, wloskie itp. poniewaz jakby nie bylo w tych jezykach zastaniecie ankiety. Jak ktoś zna niemiecki proszę do mnie pisać na pw, ważna sprawe można zarobić gold za pomoc.

Opublikowano

Ale jak to nie rozumiem, mozesz wytlumaczyc co mam zrobic zeby miec nowe ankiety? IP mam amerykanskie , wszystkie ankiety zrobione i nowe mi sie nie pojawiaja :(

Opublikowano

I jak z tym TUTEM? :P

EDIT: To pomoże ktoś?? Ip amerykanskie, ankiety zrobione, troche kamieni wpadło, ale następnego dnia ankiety mam te same i KK juz nie dostaje.. jak zrobic zeby byl nowe ankiety? Prosze o w miare szybka pomoc :)

• 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [4Story] Darmowe Kamienie Księżycowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...