Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mambota[r-s]

asiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do cfaniaka który ukrad to konto ! (mambota[r-s])

Dnia dzisiajszego do godz 18:00 czekam na e-mail z pasami do konta(ma być nie ruszane nic) na email:[email protected]

jeśli passy nie przyjdą poprostu zgłaszam pozew na policje + pisze do suuportu!

Jeśli nie chcesz mieć nie przyjemności radze oddać ci konto !

To na tyle proszę o niespamowanie

Opublikowano

Przed pójściem do sklepu radze iść po słownik ortograficzny :rolleyes:

PS.Po co podawałeś SID lub passy?

Odpaliłem bota na dedyku pewnie key był.... kolo ma przesrane

Opublikowano

Dedyk kupiony ?

podany na naszym forum

Znów mnie pewnie wyśmieje że o konto przyszłem jak ostatnio xD Ale to też odzyskam :P

Opublikowano

gowno ci policja zrobi mi tez 3dni temu ukradli konto na dedyku i co mam isc na psy wez przestan

@EDIT

wejdz na psiarnie i powiedz a sobie shackowalem dedyka i wjebalem sie na kompa komus i bocilem sb konto i ktos mi zajebal je dawac zlodzieja

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

Niewiem suuport napisał że postara się dojśc po IP jeśli konto rzeczywiście będzie moej zbanuje wszytskie konta użytkownika

Koleś w DO ma więc pograne xD

Opublikowano

Oczywiście na policji jeszcze nie byłeś? Ja pier... dużo wydałeś że Ci tak napisali?

Chyba że koleś używał innych ip do logowania się na twoje konto i na swoje <_<

Opublikowano

Oczywiście na policji jeszcze nie byłeś? Ja pier... dużo wydałeś że Ci tak napisali?

Kilka przelewów ;)

A ja narazie przeciągam bo może kolega zechce sam oddać jeśli nie to banik pewnie

Jakby koles niewierzył to suuport już dał mi nick:

Juzniemaszbota

Opublikowano

Kilka przelewów ;)

A ja narazie przeciągam bo może kolega zechce sam oddać jeśli nie to banik pewnie

Jakby koles niewierzył to suuport już dał mi nick:

Juzniemaszbota

asiok myslisz ze ktos jest glupi i uwierzy w twoje bzdury kazdy tam mowi ze idzie na policje a zreszta to po co poszczales na dedyku twoja wina:)

Opublikowano

Gracz postą[pił słusznie i podał passy do gry musze do suuportu coś wymyśleć macie pomysł? Niechce żeby kolo teraz bany dostał...

Opublikowano

A co dokładnie napisałeś do nich?

No ż♦e zostało skradzione mi konto tak min oni powiedzieli że muszę iść na policje ja im odp że mnie wyśmieją to powiedzieli że postarają się usunąć z gry wszystkie konta tego gracza a mi przywrócić moje konto

Opublikowano

No ż♦e zostało skradzione mi konto tak min oni powiedzieli że muszę iść na policje ja im odp że mnie wyśmieją to powiedzieli że postarają się usunąć z gry wszystkie konta tego gracza a mi przywrócić moje konto

Taaaaaaaaaaaaaa.

Opublikowano

Może jak wpisujesz hasło włączyłeś Caps locka'a lub shift przycisnąłeś ;D

Policja gówno Ci pomoże jeszcze jak shakowałeś dedyka to ty możesz mieć bardziej przesrane...

Opublikowano

Jeżeli to co mówisz to prawda, to napisz do supportu prawdę czyli, że nastraszyłeś go policją i oddał ci passy do konta na e-maila i po kłopocie a nie wymyślasz jakieś wymówki...

Chyba was poyebało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...