Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pewien problem, mianowicie: Kiedy chcę przełączyć csa na grafikę OpenGL, to w momencie kliknięcia apply CS się wyłącza.

I gdy włączam go ponownie, wyskakuje mi komunikat : " The specified vide mode is not supported.

The game will now run in software mode.

A bardzo chcę przełączyć na grafikę OpenGL proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Wiesz co, kolega miał to samo. Pomogło zainstalowanie na nowo CS-a i wgranie odpowiedniego patcha.

Tutaj masz CS-a i Patch :

To jest ukryta treść, proszę

To nic nie da :)

Wiesz dlaczego Ci się tak robi? Masz stare sterowniki od karty graficznej, za słaba karte graficzną lub też za mały monitor :) I jak przełączasz na opengl'a to nie możesz przełączyć na taką rozdzielczość jak ma open gl i dlatego Ci wyłącza gre :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano
Wyświetl postUżytkownik _Cezary dnia 07 lipiec 2011 - 08:55 napisał

Wiesz co, kolega miał to samo. Pomogło zainstalowanie na nowo CS-a i wgranie odpowiedniego patcha.

Tutaj masz CS-a i Patch :

http://www.mpcforum.pl/topic/104244-cs-16source-download/

To nic nie da :)

Wiesz dlaczego Ci się tak robi? Masz stare sterowniki od karty graficznej, za słaba karte graficzną lub też za mały monitor :) I jak przełączasz na opengl'a to nie możesz przełączyć na taką rozdzielczość jak ma open gl i dlatego Ci wyłącza gre :)

Słuchaj, jak by nie było przeinstalowanie pomogło. Niech spróbuje, lub ściagnie te sterowniki.

Opublikowano

Słuchaj, jak by nie było przeinstalowanie pomogło. Niech spróbuje, lub ściagnie te sterowniki.

Tak owszem reinstalka pomoże, ale tylko zniknie ten błąd :) A jak przełączy na OpenGL'a to będzie error z powrotem :P

Więc tak jak mówię, jaki masz monitor? Ile cali i czy lcd płaski czy te stare?

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...