Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MobArena

andrewpol

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko ładnie pięknie ale teraz nie mogę wywalić nic z eq poza areną np w mieście "no sharing allowed at this time!" dodam tez ze próbowałem też "q"

@up bardzo proszę:)

Opublikowano

Bardzo ładny,estetycznie napisany. Na taki Tut właśnie czekałem ;D Masz + bo widać że pracy w ten tut troche włożyłeś ^^

Jak pomogłem to daj "lajka".

To nie boli,a mnie motywuje do pomocy

:)

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano
:) Piękny tutek a opis dowalający jak dla mnie :D I proponuję wyśrodkować temacik dla estetyki + leci@@@@

unledqjn.png

mpcubar.png

Mój Spis Plików Serwerowych Do Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/569552-110-i-dalejspis-plikow-serwerowych-do-minecraft/

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry plugin ;) TuT również :P Łap "Like" :)

Prosiłbym o reupload pliku, ponieważ wygasł :(

Pozdrawiam Apek424

apek424newsygnatura.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki mały problem. Otóż prawdopodobnie creepery rozwaliły mi 3 tabliczki z klasami (archer itd.) a nie mogę nic niszczyć, ponieważ gdy tylko spróbuję to to po sekundzie się odnawia. Jak to wyłączyć?

Edit: dobra, już wiem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam takie pytanka.

Czy da się jakoś skonfigurować klasy tak, aby dostawały zenchantowane itemy?

I czy da się w jakiś sposób dać klasom splash potki (te do rzucania)? bo mam np. klasę Healer i tak trochę dziwnie, żeby jak ktoś ma mało hp to on mu wyrzucał potka, żeby sobie zebrał i wypił xD

Wpisywałem w pliku konfiguracyjnym ID np.

373:16421 czyli =>

healingsplashii_icon32.pngHealing Splash II i lipa;/

gram tu: http://online.freeware.info.pl/klondike.html

P.S. Mam serwer 1.1 (Craftserve.pl jeśli to w ogóle ma coś do rzeczy, ale wątpię).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć, mam problem.

Gdy zrobiłem pierwszą arenę wszystko ok, gdy zrobiłem drugą nr.1 przestała działać to znaczy nie spawnują się moby (mogę wejść, wybrać klasę, chodzić po arenie, ale nie pojawiają się potworki) nr.2 działa normalnie.

Jak zrobiłem trzecią to nr.2 tak samo jak nr.1 nie działa. Nr.3 działa normalnie tak jak poprzednio nr.2 .

Proszę o szybką odp.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jeśli lubicie minecraft zapraszam tutaj www.youtube.com/user/TheWolfik98 dopiero zaczynam kręcenie na tym koncie ale nie zamierzam kończyć !!!

Ogarnij --,,--

card.png

Opublikowano
Cześć, mam problem.

Gdy zrobiłem pierwszą arenę wszystko ok, gdy zrobiłem drugą nr.1 przestała działać to znaczy nie spawnują się moby (mogę wejść, wybrać klasę, chodzić po arenie, ale nie pojawiają się potworki) nr.2 działa normalnie.

Jak zrobiłem trzecią to nr.2 tak samo jak nr.1 nie działa. Nr.3 działa normalnie tak jak poprzednio nr.2 .

Proszę o szybką odp.

Pozdrawiam.

HELP

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...