Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze ten temat dlatego że w ostatnim czasie(1 dzień) zostałęm oszukany przez użytkownika o nazwie Usama Su kocken miałem sie z nim wymienić kontem podałem swoje pasy a on mi niechciał podać swoich bo powiedział że to bedzie niespodzianka i poda nastepnego dnia o wyznaczonej porze nie podał.Cytat "Ahahaha po prostu nie opłaca mi się a woja dałem komuś innemu" . Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej skargi

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

To tak niech będzie napiszę tutaj :)

Po 1. ortografia to podstawa

2. Kategoryczny spam że masakra na gg i mpc nie dał odpoczynku= Blok oczywiście :)

3. Chłopak dał mi swoje konto choć nie chciałem do puki mu nie dam swojego expiłem ^^

4. Nie wchodziłem na jego konto ani razu nic nie brałem

Więc nie możesz to nazwać oszustwem że byłeś od razu napalony na konto nie moja wina a konto 30 min temu zostało oddane [ moje] komu innemu :) pzdr

@mikollek ort- ale gdy piszę błędnie od razu poprawiam ....

Nie chciałem od nie konta mówiłem nie teraz a był po prostu napalony i dał mi ....

Opublikowano

@Up

Z twojej strony również nie jest to specjalnie uczciwie :)

Pozatym też znajomością ortografii nie grzeszysz :)

Opublikowano

Usama .... a teksty typu dam ci jutro to niespodzianka !!! Ja nie robie ludzi w chuja ....... Tego też nie uznasz za oszustwo ??

drzewou.jpg

by nn49261111

Opublikowano

Drzewo

twoja wina bo sie dales a GM wczoraj pisali ze nie podawac passow i nic , a jak chcesz sie wymienic kontami to przy obecnosci GM sie wymienia ,

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

@Up gdy napisałem tak wczoraj expiłem dobrze o tym wiesz :) a konto miałeś poczekać do 17:00 no ale expić musiałem mówiłem że dostaniesz taki lvl a ty nadal spamiłeś miałem dać ci ale zrobiłem taki oto temat nie dałem innej osobie więc to się nie tyczy jako oszustwo bo nic nie straciłeś ......

A za rozpowszechnianie mojego gg [danych osobowych] jest też kara ..... o ile dasz oczywiście :)

@Drzwo nie pierdziel bo nawet nie wchodziłem udało ci się odzyskać ? nie rozśmieszaj mnie bo nic nie było robione dobrze o tym wiesz :)

Gdy dajesz mi minusy mnie nic nie boli :f , konta masz swoje więc nie becz ,

Kradzieży nie było nie ma nie będzie Wyjaśnione...

Opublikowano

Mario udało mi sie teraz wbić na woja na nostale.pl i zmienić hasło wiec odzyskałem woja :) . A jak ma sie odbywać wymiana przy obecności gm ??

Hahahaa teraz piszesz że o 17 ...... Pisałem że jade do cioci i sie zapytałem czy jak przyjadę to dasz pasy a ty oki no napisałem a ty nic..... A teraz wywalasz z takim czymś że o 17 puknij się ...

drzewou.jpg

by nn49261111

Opublikowano

Koniec spamu zamykam. Następna taka "kłótnia" będzie karana warnem za flamewar. I żeby mi to był ostatni raz!!!

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...