Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Sushi997

Oglądałem to juz wczesniej a zrobienie drzwi 3x3 takich by się ładnie chowały w ścianie np:

@SkateYourStyle

Filmik który dodałeś nie ma nic wspólnego z tematem, nie potrzebny mi jakis kijowy most skoro mozna zrobic o wiele lepszy a to mini ukryte wejscie potrafi zrobic kazdy idiota

Edytowane przez xbow1
5883373633_0bd61e6911.jpg

Opublikowano (edytowane)

@Sushi997

Oglądałem to juz wczesniej a zrobienie drzwi 3x3 takich by się ładnie chowały w ścianie np:

@SkateYourStyle

Filmik który dodałeś nie ma nic wspólnego z tematem, nie potrzebny mi jakis kijowy most skoro mozna zrobic o wiele lepszy a to mini ukryte wejscie potrafi zrobic kazdy idiota

Jak chcesz mogę zrobić to przejście i jutro około południa pewnie byłoby na YT

Szukaj na moim kanale YT link w sygnie. Jak stworzę to dam Ci cynk na forum.

Chyba, że masz serwer multi, wtedy bym posiedział z tobą na serwie i zrobił.

Edytowane przez ArhiX

wikmk9.jpg

Opublikowano (edytowane)

To wybieraj: Mogę Ci zrobić na serwie albo wrzucę na YT.

W sumie nigdy go nie robiłem ale zdaje mi się ,że wiem jak zrobić.

Albo jedno i drugie =D

Edytowane przez ArhiX

wikmk9.jpg

Opublikowano

To o której jutro możesz być ?? to zrobi sie u mnie na serwie i przy okazji moze Tuta nagra

5883373633_0bd61e6911.jpg

Opublikowano

Ja zazwyczaj mam więcej czasu właśnie koło tej godziny po 9-10 wieczorem. Tak to zwykle siadam na 10 min i przeglądam newsy.

A jak chcesz to nawet dziś i teraz. Jestem wolny do jutra rana xD

wikmk9.jpg

Opublikowano

To o której jutro możesz być ?? to zrobi sie u mnie na serwie i przy okazji moze Tuta nagra

Eee, nie rozumiem po co przerabiać jedne tutoriale na drugie? Sam podałeś filmik, na którym masz pokazane jak zrobić, a ty chcesz robić to samo raz jeszcze i znowu na youtube, potem setki takich samych poradników. Skopiowanie schematu z tego filmiku raczej nie będzie trudne. Całą konstrukcję masz pokazaną dookoła. jakość filmiku też niezła. Parę, max naście minut roboty

Opublikowano

Eee, nie rozumiem po co przerabiać jedne tutoriale na drugie? Sam podałeś filmik, na którym masz pokazane jak zrobić, a ty chcesz robić to samo raz jeszcze i znowu na youtube, potem setki takich samych poradników. Skopiowanie schematu z tego filmiku raczej nie będzie trudne. Całą konstrukcję masz pokazaną dookoła. jakość filmiku też niezła. Parę, max naście minut roboty

Tak? to zbuduj....

wikmk9.jpg