Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

otoz mam mentala ale znudziła mi się gra nim, postanowiłem zagrać ninja

I tu pytanie Dag. Czy Arch. ogl. ardziej Ciagnie mnie do Archera bo podobaja mi sie luki etc. ale czy sie oplaca ? :)

Czekam na Odpowiedzi !

Leca + i -

18699036.jpg

Łącza zerwane ! Error !

Opublikowano

Archer to ciekawa postac lecz strasznie trudno sie nia gra - chodzi o exp . Zeby grac archerem i swobodnie expic musisz miec sporo ilosc gotowki na marmury i POLI NA P . Dagger rownie dobrze sprawuje sie w pvp i wg mnie przyjemniej sie nim gram. Polecam .

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

Archer to ciekawa postac lecz strasznie trudno sie nia gra - chodzi o exp . Zeby grac archerem i swobodnie expic musisz miec sporo ilosc gotowki na marmury i POLI NA P . Dagger rownie dobrze sprawuje sie w pvp i wg mnie przyjemniej sie nim gram. Polecam .

Ja wbiłem archerem 67lvl z poli na 4 punkty . 2 różnice miedzy daggerem a archerem , łatwość expienia i koszty ksiąg .

Pamiętaj możesz wbić 75 daggerem i zmienić sie w archera .

Opublikowano

Ja wbiłem archerem 67lvl z poli na 4 punkty . 2 różnice miedzy daggerem a archerem , łatwość expienia i koszty ksiąg .

Pamiętaj możesz wbić 75 daggerem i zmienić sie w archera . Cytat upa

1 Fragment tej wypowidzi dotyczy Pla a drogi priva wiec nie mieszaj tak ...

z twojej wypowidzi pytajacy sie nidz nei dowiedzial....

Za duża sygnatura

Opublikowano

a to nie zawsze można zmienić profesje tym zwojem? na każdym lvlu -_-

top. graj daggerem, bo odkąd weszłą grota dużo graczy ma absy na strzały, także raz po raz będziesz wygrywał jakieś pojedynki.

Opublikowano (edytowane)

Hmm... Ninja, dobry do expa bo może lurować.. ja bym ci polecał Daggera, ciekawa postać i ogólnie ale Archer też spox ....

45% - Archer

55% - Dagger - lepszy (według mnie) do Pvp!

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Barges™
Opublikowano

Archerem to na początku musiał by Cię ktoś podexpić albo musiał byś się męczyć ze sztyletami i oczywiście musiał byś mieć jakieś eq na start, bo tak to będzie całkiem ciężko.

Dagger to jest jedna z lepszych postaci do expa jak i PvP... Archer w PvP też kox bo taki np. body ma nawet ciężko do niego podejść ze skillem tylko z PvM gorzej, łukiem nie poexpisz, a skilli na sztylet nie masz.

W procentach które wg mnie odzwierciedlają postać, którą powinieneś wybrać to będzie tak:

Dagger - 80% - Dobry do PvP i Expa, nie ma problemu z ogarnięciem...

Archer - 20% - Dobry do PvP, gorzej z expem, potrzebny wkład yang i osoba, która Cię podexpie.

Zastanów się dobrze :D

1292102632u115053.png

Opublikowano

Ja polecam Daggera, ponieważ grałem nim 1mies. i wbiłem 53level !! Pvp dla Daggera to No Problem ! Z dobrymi ABS/EQ rozwali każdego! Prawdziwa gra Daggerem zaczyna sie od+65!

banerzh.jpg

Grafika wykonana w 100% prze zemnie!

:)

Pomogłem? Wejdź

www.pajacyk.pl

Uważasz że Ci pomogłem to daj + 5*

Jeżeli Potrafisz uszanować moją pracę nie dawaj minusów bez powod

Opublikowano

Najpierw zagraj sobie na privie daggerem i archerem np. do 75lv. i porównaj która się lepiej wbijało ten lvl .. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...