Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack 1.96

darkjack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podzielę się bo nie jestem h...em.Włączacie clienta. Updatuje sie wam do wersij 1.196. Bierzecie cracka poprzednia wersje v7(1.194) kopiujecie sro_client.exe(z paczki z crackiem) do folderu z grą. Pokaże czy wam podmienic. Klikacie tak. Odpalacie sbota i wszystko śmiga. Proste . Pozdro

Co tu sprawdzać. Działa.

prościej się nie da

Waldes następnym razem poprostu nie napisze i nie będziesz miał problemu.

Opublikowano

Troche to nie wyraznie napisales,i nie zajarzylem o co chodzi zbytnio,HardModa 4.2 mam w folderze z silkiem,i co po kolei mam odpalac? napisz to w punktach zeby bylo jaśniej .

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

No kurcze nie moge zajarzyc tego "kopiujecie hard moda czyli sro_client.exe do folderu z grą".Przeciez hard mod 4.2 posiada Hard Mod Lisener i Hard Mod loader,a nie zaden sroclient.exe, moze ktos wytlumaczy jasniej?

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

ja bym radził nie uzywać tego bo bany lecą ktoś już wcześniej napisał ....

omntcz czy jak ci tam weź wypierdalaj kozaczku za dyche bo miche ci oklepie raz dwa masz napisane gdzie jesteś i nie wkurwiaj ludzi którzy mają co tu do roboty

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano
morze ktoś dac linka do wersji 1,94?

sro_client'a?

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano
no racja tam nie ma sroclient nie wiem o co chodzi o.O

eh. jemu chodzi o sro_client. To ze crack jest ten sam tylko trzeba podmienic na aktualne no-dc

76561198001815076.png
Opublikowano

Prawdopodobnie autorowi chodzi o to ,żeby sro client 1.94 podmienić ze sro clientem 1.96, silk być może się odpali ale łatwo można to wykryć co grozi banem.Taka sytuacja już zaistniała kiedyś z tbot , dużo banów za niego poleciała a wszystko przez stare sro client.Do czasu gdy pojawi się nowy crack do sbota na razie polecam korzystać z sroking.

83416dfa001f9912.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...