Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Chciałbym zaprezentować wam moją mapke . Jest to głównie ocean a na środku leży niewielka wyspa. Wyspa tajemnic.

Chodzi o to by osiedlić się na wyspie, zbudować dom itd. lecz podczas eksploatacji wyspy można natknąć się na różne, ciekawe rzeczy.

SCREEN

Na pierwszy rzut oka wyspa nie wygląda zbyt ciekawie.

DOWNLOAD

SKAN

Wskazówka

Przed niszczeniem czegokolwiek radzę rozejrzeć się bo można zniszczyć cenne wiadomości.

Byłbym wdzięczny za jakieś porady co do mapy. Jeśli się spodoba zrobię ulepszoną wersję.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Lubię mapki, tego stylu, zrobiłeś ją na podobieństwo angielskiej, ale już pobieram, na pewno ciekawa, więc +"sik leci

Edit: Mała dość ta mapka, cały teren przeszukałem to wszystkie skrzynki i inne poznajdywałem, łatwa bardzo...

Czekam na 2 część jak będzie..

Edytowane przez dowgirt
Opublikowano

Zaraz sprawdze, nie mam co robić a wydaje się być ciekawe :)

EDIT: Mapka fajna, trochę mała wysepka :P, chyba wszystko znalazłem,

Na dole mam mały pomysł :P, jak ktoś nie chce sobie zabawy z mapą zniszczyć niech nie otwiera.

Mógłbyś zrobić teraz olbrzymią wyspę, gdzie rozbił się statek z Robinsonem, zaczynało by się w rozbitym statku, w wyspe byłby wbity statek, który go odnalazł. Na tej dużej wyspie można by zrobić wulkan, opuszczoną wioskę tubylców, oczywiście w wielu miejscach notatki Robinsona itp. :P

Opublikowano

Mam pytanie a są w niej sórowce tam pod wodą na samym dnie bo widziałem tylko Dirta

Jesli są sórowce to Super Bedzie ;)

Opublikowano

Mam pytanie a są w niej sórowce tam pod wodą na samym dnie bo widziałem tylko Dirta

Jesli są sórowce to Super Bedzie ;)

Chyba nie, cała okolica jest pusta, chodziło o to, żeby odkryć wszystko na wyspie. Na początku nie wiedziałem o jaką surówkę chodzi, ale potem załapałem, że o surowce chodzi :D

Opublikowano

Kurde Poszukuje własnie mapy w takim stylu ale z surowcami ;/

np zelazo diamenty zloto i itd

Jesli ktos zna linki do takich map jak ta to prosze o linki

tylko zeby byla z surowcami

:D

Opublikowano (edytowane)

Na mapie jest ukryta tabliczka ( nad powieszchnią wody ) na której jest wskazówka gdzie się kierować by natrafić na skrzynie z mnóstwem dirta cobbla i na wyspie niedostępnych surowców żeby rozbudować wyspę.

Jestem ciekawy czy ktoś ją znalazł.

Edytowane przez veggie
Opublikowano

Pomysł zajebisty. Akurat grałem w risena więc zrobienie takiej wielkiej wyspy z różnymi kryptami, piramidami, opuszczonymi wioskami itp wydaje mi się być super ;p

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D