Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Dostałem bana na metin2 PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory ze pisze to tutaj ale nie wiem gdzie dać ten temat wiedz pisze go tutaj. A więc tak ja w temacie dostałem bana na PL'u i nie wiem za co i na jak długo bo nic na pocztę nie przyszło. Grałem na kamer modzie. Da się jakoś sprawdzić na jak długo jest ban?

Opublikowano

Ban napewno za używanie moda.

Na jak długo myślę ,że ponad rok albo na stałe na poczte ci powinna przyjść wiadomość .

sasukewallpaperbytwilig.jpg

Opublikowano

Właśnie chodzi o to że nic mi nie przyszło na e-maila. To nie jest pierwsze konto tak zbanowane wcześniej tak bana dostałe na koncie gdzie miałem shopa

Opublikowano

Napisz do supportu i ci napiszą .

Dlaczego dostałeś i na jak długo.

Jedyna opcja ratunku możesz napisać odwołanie od blokadu.

sasukewallpaperbytwilig.jpg

Opublikowano

Nie może być takiego czegoś, że Cię nie poinformowali za co...

muszą Ci podesłać wiadomość na e-mail za co ten ban... Na pewno dostaniesz od nich wiadomość. ;)

Ogólnie na przyszłość nie polecam używania modów na PL-u , bo to różnie bywa... raz Cię złapią na drugi dzień, a czasami po kilku miesiącach.

Opublikowano

japier* przecież został zbanowany przez system na jakieś 1/2 miesiąc/e za uzywanie moda, a jak dostanie blokade nałożona przez program to nie otrzymuje wiadomości na e-mail.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

ludzie mialem to samo za moda to jes ban automatyczny on nie jest nakladany przez czlonka teamu tylko przez "komputer" bana dostales na 1 rwony miesiac zawsze jak masz bana a nie przyjdzie ci mail dla czego go masz czy cos to znamy ze to ban automatyczny na miesiac max 2 gdybys dostal emaila to wtedy to jest ban nalozony przez czlonka teamu wiec ciesz sie ze perma nie dostales

Pozdrawiam MrKazik0132

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Bana dostałeś od Gameforge na miesiąc , dlatego Tobie e-mail nie przychodzi.

Następnym razem nie będzie na miesiąc tylko na stałe :)

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano

ale z was nupy wiadomo że dostał na misiąc skoro nic na e-mail nie przyszło ja miałem tak samo dostaniesz w 100% na misiąc o ile to był pierwszy raz ;] A mnie odbanują za 11 Dni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

tak dokładnie.

Bardzo sie ciesze ze dostales bana...

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Dlaczego sie cieszysz ze dostalem tego bana? I czy za cos jeszcze mozna dostac bana np. pisanie wulgaryzmow ? bo to nie jest blokowane i widac normalnie a nie tak ****

Opublikowano

To ma sens bo przeciez metin2 niesprawdza co mam zainstalowane a to ze przekazuje np tak yangi to pewnie oni to jakos widza i jest to banowane automatycznie... Co jescze moze byc wykrywane w taki sposób ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...