Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie film hary poter ogladalem do wiezien azkabanu wlacznie z nia wiem ze malo kupilem sobie ksiazke 1 czesc kamien filozoficzny i niewiem czy oplaca sie dalej kupywac i czytac powiedzcie czy nie ma problemu z zakupem dalszych czesci itp?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o książki to ja przeczytałem wszystkie części, lepiej sobie wypożyczyć w jakiejś bibliotece albo księgarni ;)

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Wszystkie części czytałem i oglądałem ;) I tak jak @up - lepiej wypożycz, bo jak kupisz to i tak przeczytasz raz i odłożysz na półkę, a kasa pójdzie się jebać.

Opublikowano

Powiedzcie jakie macie wrazenia po przeczytaniu ostatniej czesci ksiazki czy ona tez jest podzielona na 2 cz aha i co bardziej polecacie zebym obejrzal all czesci czy przeczytal ale nie piszcie to i to.

Opublikowano

7 cześć książki jest całością.

Sama przeczytałam wszystkie i mam je na półce. Kupowałam na allegro, nie były drogie.

Po przeczytaniu trochę żałowałam, że to już koniec.

rydah for life

Gość malutki688
Opublikowano

Bardzo duzo:) wiekszosci nie ma w filmie....Ja wszytkie dawno przeczytalem i zalowalem tylko ze bylem w kinie na fiilmach(po 4czesci odpuscilem sobie z filmami w kinie) przeczytaj, jestem pewien ze bedziesz zadowolony.

Opublikowano

Ja mam wszystkie i polecam Ci przeczytać. Pierwsze 2 części nudne, potem akcja się rozwija.

Super fantastyka

Opublikowano

Książki > Filmy. W książkach masz to, czego w filmie nie zobaczysz, a wyobraźni czasami można użyć, żeby wizualizować sobie wydarzenia :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Opłaca się bardziej wypożyczyć w bibliotece publicznej.Ale jeśli u ciebie nie ma to kup.Bardzo fajna seria :]

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Najlepiej przeczytać książkę i sobie to wybrażać, a potem pójść do kina. Czasem sobie zupełnie inaczej coś wybrażałam niż w filmie było i to jest fajne. :)

rydah for life

Opublikowano

Bo nie masz wyobraźni, dlatego Ci się znudziła. Na filmie masz wszystko podane na tacy, dlatego Ci się podobał bardziej.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak