Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd

K0xm4N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnie wielu z was ma pewien błąd. Ja gdy odpalam launchera to nie ma update tylko jakis bład" Connection to the server has ended. Please try again leater."

Wie ktos jak tego sie pozbyć?

userbar808467.gif
Opublikowano
Witam.

Pewnie wielu z was ma pewien błąd. Ja gdy odpalam launchera to nie ma update tylko jakis bład" Connection to the server has ended. Please try again leater."

Wie ktos jak tego sie pozbyć?

pisalem juz dus ciagle ok i sie polaczy

Opublikowano

SRO to sama zbugowana gra xDD gdyby kazdy mial sie caly czas pytac forum to byl by jedno wielkie 10000000000 giga pytac coto za bug ;P

Opublikowano

MaaTi może zamiast napisać 10000000 giga łatwiej by było napisać 100 eksa? (nie obliczałem tego xD)

ale tak na serio to poprostu nie reinstaluj silka tak jak ktoś tam napisał tylko poprostu włanczaj kilka razy sro_client aż będzie dobrze albo try again jeżeli jest u ciebie takie coś bo u mnie było ;D

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Ja miałem ten bug. Wdusiłem hardmoda listenera i odpaliłem silka. Spatchował się normalnie i od tej pory ładnie chodzi :D

sygna1o.jpg

Opublikowano

od dorczu , dorczu :P jestes jak ten dorsz =] ale jakos nie wpadlem na pomysl zeby tak jakos napisac poprostu walnolem jakas duza liczbe i leje nato to tylko przyklad -_-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...