Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawostka

start_nks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnie chyba kazdy z was słyszla ze niebedzie kodu do przepiisywania . Co ootym sadzicie??? Ja myslie ze Joymax wkoncu cos wymyslil bo niema co do roboty

Opublikowano

Co o tym sądzimy?... hmm wg. mnie to Bardzo, bardzo dobrze że kodu już nie będzie bo szczerze mówiąc wkurzało mnie to jak mi spamili tym kodem : )

Opublikowano

Powiem tak mi sie to nie podoba... jest latwiej ale teraz boty tez maja latwiej bedzie czesciej dc i cos w tym stylu servery to jeden wielki lag bedzie

Opublikowano

żeby potem postać nam sie nie pojawiła?

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Mi się wydaje że Ci co wymyślili auto loginy już nie będą mieli zysku... bo już nikt nie będzie kupował... I może się większy częstość dostawania dc jak tak każdy będzie chciał wbic i serwy będą pełne

Opublikowano

Teraz zrobia programy ktore same naciskiaja enter i nie wbijecie za nic... tyle dobrego wymyslili ... ;/

Opublikowano

Jak na moje to zrobili z tego Ecsro... =/

btw,

tez macie tak ze 0,5s po nacisnieciu Connect wyskakuje wam napis ze serv full? i nawet jak na rev jest luźny serwer? -.-

Opublikowano

polozcie sobie cos na enterze to wam sam wbije:P a mam takie pytnko czemu jak wbije nie pojawiaja mi sie teraz postacie? ;/

Opublikowano

OMG umiesz posty czytać normalnie zal sie robi takich jak ty, nie możesz czymać entera caly czas musicz naciskac co pare sekund

Opublikowano

Pewnie, że można cały czas trzymać enter . Wbijam się za pomocą loader'a i jest wszystko ok . Najlepiej położyć sobie coś na przycisku enter i git :D

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano
@Up

Może tak masz na ecsro ale nie na isro-.-

Co to ma do rzeczy czy jest kod czy nie ma? lol i tak i tak są full serwy oO

Cześciej sie bedzie dostawało dc bo cześciej ludzie probują sie polączyć ze serwerem co powoduje zwieche serwa i dc ;s

Teraz ludzie zamiast wydawać kase na autologgery bedą kupowali premke silvera >.>

76561198001815076.png
Opublikowano

ja tam uzywam autologin z ecsro i jest super ;p

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...