Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mechanizm pistonów

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ladnie, ale już bylo.

@Offtop

Co to są te zielone tory na początku? :huh:

@Down

Dzięki :D

People call me Avi.

Friends call me Uncle Avi.

pwned3.jpg

Opublikowano

Nic ciekawego było w lepszej wersji a ta rozwala tyko co 2 trzcine (<---- Dobrze napisałem? :P)

Arcymistrz
Opublikowano

@4xUp

Zielona wełna

@3xup

HyperCam a obróbka mała windows movie maker live

@2xUp

Wiem że co 2 ale jak dam koło siebie to kable się schodzą nie pistony nie reaguja

@Up

Zobaczy się :D

@Edit

Ok już wiem jak o zrobić ale to nie ma sensu bo wyszło by więcej roboty z czym więcej trzciny ale i tak trzciny mam duuuuużo

Opublikowano

bardzo fajne i ładne jednakże to troche latania w tą i tą żeby przełączniki włączać ale dla kogoś kto lubi ,,eksperymentować,, jest to bardzo dobry sposób ja wole tradycyjnie bez pistonów ciąć trzcine :P

Zapraszam do mnie i proze o plusiki

Proszę o Plusowanie staram się robić poradniki najlepiej jak umiem,Oto lista moich poradników

http://www.mpcforum.pl/topic/393646-vtutjak-zrobic-swoj-serwer-hamachi-minecraft-dokladnie-opisane/page__p__2802323#entry2802323-[Vtut]Jak zrobić serwer hamachi Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/381434-vtutjak-robic-filmy-hd-w-wmm/page__p__2708966#entry2708966-[Vtut]Jak robić filmy HD w windows movie maker

http://www.mpcforum.pl/topic/381414-tutdarmowe-hltv-na-swoj-serwer/page__p__2708809#entry2708809-[Tut]Jak wstawić darmowe HLTV na swój serwer counterstrike

http://www.mpcforum.pl/topic/389891-jak-przetrwac-pierwsza-noc-w-minecrafcie-by-xdanielxmeitn2/page__p__2773282#entry2773282-[Vtut]Jak przetrwać pierwszą noc w minecrafcie

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

Ale to nie tut -,-

Tylko ja chciałem to co zrobiłem zaprezentować

Proszę rozróżniaj te rzecz :>

A i teraz widze ze o nie jego filmik tylko on se wrzucił

A ja sam nagrywałęm i chciałem się ''pochwalić''

Opublikowano

@Up

Ale to nie tut -,-

Tylko ja chciałem to co zrobiłem zaprezentować

Proszę rozróżniaj te rzecz :>

A i teraz widze ze o nie jego filmik tylko on se wrzucił

A ja sam nagrywałęm i chciałem się ''pochwalić''

Przepraszam. Nie zwróciłem na to uwagi. :)

Opublikowano

Nie no bardzo fajne ;p.

Osobiście też muszę coś wymyślić na mój serwer.

Dzięki za wstawienie małego pomysłu :D

++

2ivh0ly.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

Edytor ekwipunku hahaha

Jak coś to mod i dlaczego bezczelnie to jest legalne -,-

Co do pirata jutro dostanę gift code

Więc przemyśl to co napiszesz następnym razem

Jak jesteś taki mądry to proszę wstaw swój filmik z dowodem że to twój filmik bo to co napisałeś świadczy o twojej łomności i braku zmysłu myślenia

Dziękuje

@ps

Minusujcie se chociaż widać że nam zazdrośćcie

Mnie nie wiem jak innych to minusowanie nie wkurza do stopnia ''zajebie go jak się dowiem kto to ''więc mam to głeboko w dupie

Opublikowano

Witam na singlu zbudowałęm małą farmę z pistonami i chciałem się pochwalić ale również poprawić to co uważacie żeby poprawić

Filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=Obll3XK64NA

Mile widzana krytyka

Przecież napisałeś "Mile widziana krytyka"

A tak w ogóle filmiki nagrywa się na oryginalnej wersji minecrafta. Oprócz tego widać, że używasz edytora ekwipunku po tym, że pod torami w pierwszym filmiku leżały gąbki. (Mod toomanyitems to też edytor ekwipunku, używanie komend na itemy w singleplayercommands to też pewnego rodzaju oszustwo)

Opublikowano

Co z tego że używa TooManyItems czy innych tego typu rzeczy ? chciał pokazać jak zrobił farmę trzciny a nie że używa modów . Aha i lodu też nie da się zrobić bez komend ( chyba że o tym nie wiem ) .

@up piosenki to 1. Sak Noel - Loca People 2. Rihanna - California King Bed 3. Pitbull - Give me everything (tonight) & Nayer, Ne-yo, Afrojack

Myślę że pomogłem :D

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

dziekuje za pozdrowienia znaczy się gdyby nie ja to by tego filmiku nie było no ale to inną drogą sopelino tfu why jak chcesz zeby pistony wolniej chodziły i mniej lagów to tam na dole dokładnie w 1:26 po tym kwadracie daj 1 red stone a pozniej reepeter i przesuń o 2 poziomy a strzałka w strone farmy :) będą trochu wolnej chodzić a tak ogólnie to ładnie i + poleciał :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Przecież napisałeś "Mile widziana krytyka"

A tak w ogóle filmiki nagrywa się na oryginalnej wersji minecrafta. Oprócz tego widać, że używasz edytora ekwipunku po tym, że pod torami w pierwszym filmiku leżały gąbki. (Mod toomanyitems to też edytor ekwipunku, używanie komend na itemy w singleplayercommands to też pewnego rodzaju oszustwo)

A co w tym złego, że używa toomany items ? niektórzy grają w minecrafta dla budowania a nie zapier**lania po jaskiniach !

sory za przekleństwa ale się wkurzyłem

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...