Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NOWOŚĆ]Kupony na skoki

asiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam u mnie w hangarze pojawił się pod kuponami na naprawe kupony na skoki :P co myślicie ile będą one kosztowały??:) i gdzie będą teleportować ja stawiam na mapkiz piratami :)

Opublikowano

witam u mnie w hangarze pojawił się pod kuponami na naprawe kupony na skoki :P co myślicie ile będą one kosztowały??:) i gdzie będą teleportować ja stawiam na mapkiz piratami :)

No ja też mam "kupon na skoki"

ale moim zdaniem będą to kupony z gg i będziemy je wykorzystywać do skokowego na dowolna mapę tylko ze będzie zabierało nam kupony zamiast uri :P

Opublikowano

Jaki ja spostrzegawczy nie dawajcie info na główne forum darkorbit niech Pr00 Elity pakujące uri na DO się niedomyślają że coś wejdzie hihi ^^:P

Opublikowano

Moze po prostu bedzie tam sie z boxow zbieralo lub cos w ten desen.

Opublikowano

Z boxów odpada bo wtedy boty będą zbierać mniej urki może nieznacznie ale mniej... Ja tak samo jak up zakładam, że będzie to leciało z gg

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Albo beda potrzebne do latania na mapy piratow, i bedzie mozna je kupic na MHH :)

Opublikowano

Użytkownicy botów będą mieli dużo kuponów na skoki. Będzie je można znaleźć w boxach w czasie letniego eventu :D

ps. patrzcie oficjalne ogłoszenia.

Opublikowano

Użytkownicy botów będą mieli dużo kuponów na skoki. Będzie je można znaleźć w boxach w czasie letniego eventu :D

ps. patrzcie oficjalne ogłoszenia.

Wreszcie Event dla bociarzy.Szkoda tylko że nie oficjalny ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...