Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Wraz z kumplami prowadzimy własny kanał na YouTube (http://www.youtube.com/user/GildiaZlodzieje?feature=mhee) . Nie chcemy nagrywać żadnych Let's Playów, ponieważ nie czujemy się w tym dobrze, dlatego zdecydowaliśmy, że będziemy nagrywać poradniki / tutoriale. Pomysłów jest masa, problem w tym, że połowa jest już na YT. Dlatego jeżeli możecie to piszcie jakich poradników / tutoriali byście oczekiwali ;) Piszcie w temacie, w komentarzach na kanale lub na PW. Z góry wam dziękuje;)

76561197987730192.png
Opublikowano

Jak tworzyć mody, jak zrobić serwer dedykowany, jak zrobić spolszczenie do gry minecraft.

Opublikowano

Szczerze ci powiem, że jak tworzyć mody to jeszcze do tego nie doszedłem. Spolszczenie jest zupełnie niepotrzebne każdemu, ale w serwerach mam bardzo dużą wprawę, problem w tym, że jak już wspomniałem jest tego już masa na YT oraz wolałbym coś nagrywać z gry ;)

76561197987730192.png
Opublikowano

Może nagrywajcie poradniki jak zrobić jakieś budynki w różnych stylach np. Chińskie, z dachówką, może jak zrobić fajne fontanny czy posągi?

Opublikowano

Próbuj nagrywać to co ja ;)

Takie wykorzystania różnych itemów i pierdoły w sumie....

wikmk9.jpg