Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno dostałem bana na postaci 70lvl... W wakacje chciałem zacząc na nowo zagrać w metka

Ale mam problem gdyż niewiem na jakim servie zagrać. Ważne jest dla mnie-

1.Ilosc ludzi na servie

2.Żeby było można połowić oczywiście na Fish Bocie i zeby nie dostac bana :P

3.No i najważniejsze Spooko ludzie :D

NIEWIEDzialem gdzie to zamiescic wiec prosze o nie usuwanie albo dodanie mojego tematu gdzie indziej

Opublikowano

Nie graj na pl polecam ci us albo sg ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Tylko PL... na US malo osob!

Bo w ameryce jest inna strefa czasowa, chyba o 6 godzin do tyłu. i nie pierdziel że mało ludzi

Zagraj na sg. w weekendy są różne bonusy np. exp 100% można szybko lv wbić, ludzie sprzedają takie rzeczy jak pierscien expa w sklepach itp.

Opublikowano

Zapraszam na koreana :) 10 ku skill g na ( np aura 100k ) na fb mozesz leciec bana nei chwycisz ( malz 600 - 700k ) ogolnie fajny serwer ;d

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano (edytowane)

Idź na jakiś inny global, bo na PL'u będziesz miał ciężko zacząć na nowo bez wkładu finansowego.

Teraz na US, SG itp. jest coraz więcej polaków i to czasem, a nawet we większości bardziej rozwinięci umysłowo niż dzieci z PL'a.

Na Metin2Mod.tk masz moda przez którego możesz wejść na inne serwery globalne i masz wszystko po polsku tj. nazwy mobów, bonusy itp.

A to że tam gra dużo ludzi z innych krajów to już trudno... Nic na to nie poradzisz ale spotkasz tez wielu polaków no i wg mnie zabawa lepsza niż na Polskim. :D

Edytowane przez Medallo

1292102632u115053.png

Opublikowano

@up/haha

podpinam sie pod up . Na plu graj jeslii masz tam kolegow od groma. A na us zagraj moze ci sie spodoba, fakt ze malo ludzi ale z czasem bedzie ich wiecej .

1366207790-U344225.png

by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...