Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Esro FAQ] 1,37 Client, Bot, Loader

dywan1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EliteSilkroad - CLIENT, BOT, LOADER, SRO_EXE

Client

Jest to nowy client do serwera EliteSilkroad znajdują się w nim nowe dodatki do Item Maili i update bugów.

Client będzie już gotowy do użycia w tym tygodniu.

BOT - holybot

Kompatybilny z Windows 7 / Vista / XP (x86 - x64).

Data wydania: 05.07.2011.

Może być stosowany do bota na SWSRO1, SWSRO2, SJSRO (Old / New), ESRO.

Instrukcje:

- Wypakować HolyBot.exe w folderze Silkroad.

- Uruchom to!

- Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę kolo zegarka i wybierz bot, którego chcesz użyć.

- Konfiguracja bota

ss2gw.jpg

---------- WAŻNE -----------

- Potrzebny do cracka jest NET 4.0 Framework jak i również do korzystania z bota..

- Jeśli postać nie zostanie wykryta lub nie ma umiejętności na liście, zdjąć Gold Dragon Flag, avatar i umieścić go w storage, a następnie użyć return scrola!

Spróbuj usunąć wszystkie questy, jeśli to nie naprawi błędy.

- LoopScript działa tylko w Hotan, należy rozpocząć zapis loopscript od kupca Hotan potion! Kiedy skrypt jest gotowy i bot poprawnie skonfigurowany, kliknij przycisk Start i użyj return scroola aby rozpocząc LoopScript .

- Niektórzy użytkownicy zgłaszali, że LoopScript do jaskiń może być wadliwa, to nie jest spowodowane przez cracka, jumaluta powinien to naprawić w ciągu kilku dni. Należy pamiętać, że nie można korzystać z LoopScripta w jaskiniach.

- Jeśli występują wiele rozłączeń lub freezy w jaskiniach, należy wyłączyć "walk around if no mob in range".

- Jestem tylko dostawcą craka, a nie twórca bota, błędy nie są spowodowane przez crack tylko przez bota, proszę czekać na aktualizacje / poprawki od święta.

-----------------------------------------------

Należy pamiętać, że nie można korzystać z wcześniej nagranych skrypty, ponieważ wszystkie główne funkcje bota są emulowane przez cracka, należy nagrać nowe skrypty pętli!

Skrypty pętli będzie można edytować w przyszłości, będę wydane narzędzia do tego celu, jeśli będę mial trochę wolnego czasu.

Zapraszam do zadawania jeśli masz pytania / sugestie.

EsroLoader

Program do odpalaniu kilków clientów elitesilkroad na jednym komputerze.

SRO.EXE

Wystawione na oficjalnym forum, innym pomaga, innym nie.

Plik sro.exe który niby usuwa blędy c7 i c9 przy loginie.

Keypresser

Program który po odpaleniu przyciska przyciski.

W polu name trzeba wpisać swój nick aby program rozpoznal postać.

Program dobry do auteresu lub do taxowania.

Jak kupić silki ?

Opcja Paysafecard.

Wchodzimy na strone http://www.paysafecard.com/pl/kupno/ wpisujemy dane:

Kraj: Poland

Ulica: paderewskiego

Nr: 34/1(34 - nr domu 1 - nr mieszkania)

Kod pocztowy: 60-253

Miejscowość: Warszawa

Klikamy szukaj, po wyświetleniu się tam mapki i punktów dostępy karty, możemy iść zakupić kartę.

Często jest tak, że kasjerki nie wiedzą o co chodzi z kartą paysafecard, więc powiedz jej, że widzialeś w internecie, że jest to sklep w którym można kupić kartę.

Powiedz jej, że kartę drukuję się w terminalu w opcji platności i nazywa się po prostu PaySafeCard, jest dostępna w nominalach 20,50,100,300zl.

Gdy już mamy kartę i kod pin skladający sięz 16 liczb, wchodzimy na stronę http://sro.vn/ jest to oficjalna strona Esro, dalej klikamy "Donate Silk" loguje się na konto gdzie chcemy mieć silki następnie klikamy w platność PaySafeCard i wpisujemy kod pin.

1euro - 5000 silków - 4zl

10euro - 50000 silków - 40zl

20euro - 100000 silków - 80zl

30euro - 150000 silków - 120zl

40euro - 200000 silków - 160zl

Mam nadzieje, że się przyda ( :

Proszę o przypięcie.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładnie wykonane, estetyczne i fajnie się czyta ; )

Leci +, szukałem keypressera ; )

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

Linki są z elitepvpers, mi nic nie wykrylo jak ściagnalem i używam też tez już dlugo i nic mi sie z kontem nie dzieje, wiec nie wprowadzaj paniki.

Opublikowano

Loader nie ma skana wiecz raczej ma cos w sobie :)

Jak juz masz to na kompie to wejdz na http://www.virustotal.com/

i przeskanuj to i daj wynik tutaj :)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

wkleilem tego sro_client.exe i silk wg. sie nie odpala v.v

Launcher odpala sie, zaznaczam serwer, klikam start i szajse, nic sie nie dzieje, launcher nie znika etc.

@EDIT: Czy moglby ktos wrzucic sro_client.exe starego clienta elitesro ??

wakacje-bill-DCglit34-bk1.gifMapek7
Opublikowano

A po co ściągacie jakieś nowe sro_clienty jak jest juz nowa wersja esro do sciągniecia i w ciągu poru dni bedzie juz aktywna.

Opublikowano

czy ten holybot dziala na ELITE SILKROAD na WIN7? Nie chce mi się ściagać dlatego pytam.

Opublikowano

w tym pliku sro_client NOD32 również wyszukał mi trojana PerfectKeylogger ; )

Mam problem z zalogowaniem się na konto, gdy bot uruchomi mi clienta wpisze passy i klikam zeby polaczyc sie z serwerem pokazuje sie na dole Requesting account information znika i nic sie nie dzieje. ; /

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

gdy włączę bota, w pasku wybieram sobie bota np. holybot i nic sie nie dzieje a powino mi sie otworzyc okienko z bota. Doradzi mi ktos jak moge to zrobic? bede dozywotnio wdzieczny

Opublikowano

co do mojego problemu to jest wina esro1 nie bota, bot smiga podnosi dropy itp nie testowalem loopa bo nie mialem jak bo testowalem bota na esro4 gdzie nie mam chara tylko low ; p

Opublikowano

w tym pliku sro_client NOD32 również wyszukał mi trojana PerfectKeylogger ; )

Mam problem z zalogowaniem się na konto, gdy bot uruchomi mi clienta wpisze passy i klikam zeby polaczyc sie z serwerem pokazuje sie na dole Requesting account information znika i nic sie nie dzieje. ; /

@UP

Mam to samo co kolega a grałem na nim dzisiaj przez 8h ,,,...,,, i coś nie moge wbic na konto a wylogowałem się gdzies z 2h temu i chcialem teraz wbic i nie moge co jest ,... ktoś ma jakies rady ??

mam nadzieje że konta nie strace i ze nie wyjebie mi moich 2,4M sp ... bo szkoda by było ... ;/

Konto oddane !!

Opublikowano

Ja płakać nie bede bo to tylko gra. : ) Z tego co wiem to nie tylko ja mam problem z logowaniem, mysle ze znowu cos sypnelo sie w systemie logowania. ; ) Cóż, ide spać moze jutro bedzie lepiej ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...