Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Z myszką w CF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio spotkał mnie pewien problem, otóż gdy wchodzę do jakiejkolwiek gry nie mogę ruszać celownikiem ani strzelać wyczytałem, że to może być wina clienta, ale ściągnełem nowy i nic to nie zmieniło. Próbowałem także zagrać na rosyjskim CF i taki sam problem.

Wie ktoś może o co chodzi?

Za pomoc nagrodzę +'ikami bądź -'ami ;)

Opublikowano

Usuń stare sterowniki myszki i ściągnij najnowsze ze strony producenta. Jeśli to nie pomoże to zostaje ci reinstall windowsa, to zawsze pomaga ;)

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Mam instalke 1069 czyli najnowszą i jest ona na wszystkich mirrorach na z8

A co do tych sterowników myszki to gdzie je mogę znaleść aby je usunąć? I także chce mieć jakąś gwarancje, że jak je usunę to będę mógł dalej ruszać myszką aby móc zainstalować te nowe. Czekam na dalszą pomoc a puki co to pomocnym po +'iku ;)

Opublikowano

Sumie to nie wiem. Ja mam myszkę najnowszą X7.

I mam taką fajna płytkę do instalowania opcji na dodatkowych przyciskach.

A właśnie... wcześniej już grałeś z ta myszka? czy ja kupiłeś i od tej pory Ci nie działa?

bo jeżeli grałeś już z nią, i teraz Ci nie działa to może być wina jakiegoś robaka albo trojana. ja bym przeskanował kompa odłączył i podłączył myszkę na nowo.

9153437_12_20.png
Opublikowano

@gulpak14 tak w lobby mogę ruszać, inaczej przecież bym nawet do gry nie wbił :P

@diddy Myszka jest stara, gram na niej ok 4 miechy i było wszystko wporządku, podłączałem także 2 inne myszki w tym jedną na USB i nic to nie zmieniło.

A co do jakiś robaków to wątpię ponieważ w tamtym okresie w ogóle nic nie ściągałem etc. a nawet ostatnio usunełem praktycznie wszystkie nie potrzebne programy/gry/pliki i antywir nic nie wykrywa (ESET NOD32)

Dzięki, że staracie się pomuc, +'iki lecą i proszę o dalszą pomoc.

Opublikowano

Specter.

1: Instal najnowszych sterów do myszki.

2: Utwórz tryb zgodności myszki z CF.

3: Reinstal CF.

4: Przeinstaluj sys.

5: Format!

playerme.jpg

1313864076-U377212.png