Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy : /

MaaTi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakuja mi crash te tak zwane znaki zapytania jest to od karty graficznej ale niewiem co sie dzieje zainstalowalem jakis stery ale nic nie daje a nawet gorzej jest moja karta graf to GeForce 8500 GT

Poleci mi jakies dobre stery ktos do niej zeby silkroad nie dostawal crash i wg ; / ?

Opublikowano
Wyskakuja mi crash te tak zwane znaki zapytania jest to od karty graficznej ale niewiem co sie dzieje zainstalowalem jakis stery ale nic nie daje a nawet gorzej jest moja karta graf to GeForce 8500 GT

Poleci mi jakies dobre stery ktos do niej zeby silkroad nie dostawal crash i wg ; / ?

Pobierz , zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony producenta .

http://img200.imageshack.us/img200/3284/mikumue10vw8.gif

Lepiej Być O Godzinę Za Wcześnie Niż O Minutę Za Późno..

Opublikowano

miałemt to samo :(, reinstal gry i działało :D

Opublikowano

reinstal gry .. OMG boze plakac mi sie chce.... to nie gra tlyko karta graf nawala ( a nawiasem sciagnolem jakies stery i co narazie dziala ale niewiem jak puznij bedzie )

Opublikowano

Nie zawsze, mi czesto znikaja problemy po reinstalce gry, a zawsze znikaja problemy po formacie :D zainstaluj sterowniki OMEGA, wpisz w google omega drivers i znajdziesz, najnowszy directx tez nie zaszkodzi.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
^^ Robilem formata 2 dni temu wlasnie tlyko dlatego...:P ale sprawdze ta OMEGA :] pozdro
Opublikowano

tak mi tez nawalała i zrobiłem reinstal i działało?????????????????????????/ zastanów się -.-"" albo daj jakiemuś zaufanemu koledze odpalić twojego chara może u niego bd działać to bd pewność, ze nie bug acc

tak btw. inne acc działają ci normalnie?????

Opublikowano

directx9.0c sdk The best jestes koles ;P dzieki za rade chodz by jeden wie w czym problem xD mialem drida 9 ze starych ustawien :P

Nawiasem - Temat do zamkniecia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...