Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan

Pacca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po przeszukaniu całego forum postanowiłem opracować poradnik "jak zdobyć free premke do wr" Opisze to w kilku prostych krokach:

1. Ściągamy Mozille FireFox (jeśli niemamy)

2. Wchodzimy w NARZĘDZIA -> Zaawansowane -> Przegródka "Sieć" -> Ustawienia

3. Zaznaczamy Socks V4 oraz wybieramy "ręczne ustawienia proxy"

4. Wpisujemy Adres proxy oraz port

Proponowany:

IP: 63.240.26.232 PORT: 80 , anonymous.

Stronka z proxy:

www(dot)aliveproxy(dot)com/us-proxy-list/

5. Wchodzimy na Playspan(dot)com

6. Naciskamy w przegródkę "Get ultimate Points"

7. Następnie w Klawisz "EARN"

8. Pojawi się nam lista reklam. Wybieramy "FREE" oraz zaczynamy surfbarować ;]

Porady:

Przykładowe Dane:

Name: Peter

Surname: Dollin

City: Las Vegas

State: Nevada

Zip code: 89123

Adress: 208 East Levi Avenue

Adress2: 89123 Las Vegas

Phone: 70249202**

-----------------------------------------------------

Co jakieś 5 min przerzucamy się między działami żeby nas nie wywaliło "np. Warrock i G1" Inaczej pkt nie dojdą...

-----------------------------------------------------

Wszelkie Prawa zastrzeżone. Rozpowszechnianie bez wiedzy autora grozi grzywną lub karą do 2 lat pozbawienia wolności. Zbieżność adresów oraz danych osobowych podanych powyżej jest przypadkowa. POzdrawiam CAP

PS: niebyło mnie 6 miesięcy na forum jeśli takowy poradnik był proszę Moderatora o usunięcie tematu. Poradnik pisany w 5 minut. przepraszam za jakiekolwiek błędy rzeczowy i ortograficzne. Nie pisać głupich komentarzy w postaci "słit comcia omg Vip pro elo ziom z ciebie masz 5 stareq" tylko pytania.

Cap powrócił po długie przerwie by pomagać swym pobratymcom. Pozdrawiam Administrację oraz grono moderatorów. ;] ten avatar chodź biedny (mój pierwszy) to już chyba legendarny ;]

Gość mlody22pl
Opublikowano

nie da się,chyba ze z amerykanskimi proxami,nigdy nmie probowalem ;>

Opublikowano

Można na polskim łącznie coś około 250 pkt zdobyć co w przeliczeniu daje 2.5 dolara czyli premke na 3 dni lub 1.5 premki na 24h ;] Na silva to 3 dni roboty. Ilość reklam zależy od kraju Ameryka -> dużo

Rosja -> mało

itd. Heh 1500 pkt spokojnie w 3 dni wbijesz jak necik masz dobry. Grunt to precyzja.

Cap powrócił po długie przerwie by pomagać swym pobratymcom. Pozdrawiam Administrację oraz grono moderatorów. ;] ten avatar chodź biedny (mój pierwszy) to już chyba legendarny ;]

Opublikowano

Musze spróbować, ostatnio robiłem ale nie dostawałem pkt i olałem to ^^ żeby na te prem na 1 dzień zarobić albo na credity to będzie już ładnie.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Specjalista
Opublikowano

Wszystko się da bądź precyzyjny i odświeżaj często , pomaga...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Heh kto wie jak te wszystkie dane poumieszczac tam w narzędziach bo ja jakos troche ciemny jestem i nie moge prosze jak ktos potrafi niech na gg napisze 10868741 ;D :lol:

Gość mlody22pl
Opublikowano

te Playspan jest poryte , Zrobiłem tą jakby Nowa Ankieta , wypełniołem , pisze Gratz coś tam i od 19 nie przyszły mi punkty...

Opublikowano

i niestety nie licz że ci przyślą. polecam zakombinowanie z tor-em wtedy dostaniesz punkty na pewno. mi się tak udało jedną premkę wbić :P więcej mi się nie chciało bawić ;D

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Mam pytanie czy normalnie na polskim proxy bez zmieniania ich na amerykańskie są 2 działające w 100% reklamy jedna za 20 pkt z jakimś FreeLotto i druga z grą darkorbit i jest jeszcze jedna o jakiejś opini za 150 pkt bodajrze czy dostaje się za mnią pkt? bo wypełniałem pare razy i nic :/ jak by ktoś wiedział jak trzeba poprawnie zrobić i czy komuś za to dało pkt niech napisze

Opublikowano

właśnie chciałbym się was zapytać. bo z proxy to premke umiem zrobić ale jak robicie premke tym tor-em?

@up mi sie raz udało.

76561197995014005.png

Opublikowano
Heh kto wie jak te wszystkie dane poumieszczac tam w narzędziach bo ja jakos troche ciemny jestem i nie moge prosze jak ktos potrafi niech na gg napisze 10868741 ;D :lol:

mam ten sam problem moglby mi ktos wytlumaczyc na priv? albo tutaj? bede bardzo wdzieczny i oczywiscie 5* leci.

Specjalista
Opublikowano

To nie czat... Piszcie pytania , refleksje albo nic nie piszcie...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Opublikowano

Czemu jak założyłem konto(na moim normalnym ip) to nie dało mi 100pkt? Pomoże zmiana ip? P.S. to chyba moje z 8 konto :P

@down

ale już zalozylem tyle i dopiero teraz? I apropo ip to zmienilem i tez nie dostalem tych 100 pkt :( ... Jest jakiś sposob na to? moze trzeba poczekać jakiś czas? Jeśli tak to ile?

...

Opublikowano

Pan Pacca zapomniał dodać, że po wejściu w "Ustawienia" wchodzimy w "Opcje", potem w "Zaawansowane" itd.

Poszukajcie sobie amerykańskich proxy z high-anonymous.

Takie są najlepsze ;)

Specjalista
Opublikowano

@up mój błąd

Taa najlepsze z portem :80

Stick plax

JH

Opublikowano

Ja zawsze wlaczam HotSpota i juz ^^

Jesli nazbieracie punkty zrobice ss reklam ktore weszly bedziecie mieli

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Ja dziennie mam około 273 points dzisiaj mialem 229 pechowy dzień :/ heh zadnych portów ani adresów niezmieniałem!

Tak jak kolega pisał co 5 min przechodzić na next strone punkty dochodzą tak od 5 minut do 2 dni ^^ wiec można sobie poczekać ja wypisuje all i na drugi dzień same points mi przychodzą ^^ Jak Ktoś chce kupić Premke lub G1 Credit to pisać PW xD

ps. mam tego od...............................................do.............................

...... sam niewiem ile mam premek ;)

Opublikowano

wszystko zrobilem, zproxy zmienilem i wyskakuje mi to okienko z ofertami i co musze dalej robic? bo wypelniam to wsyztsko, rejestruje sie i nic... pls help ;)

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

wszystko zrobilem, zproxy zmienilem i wyskakuje mi to okienko z ofertami i co musze dalej robic? bo wypelniam to wsyztsko, rejestruje sie i nic... pls help ;)

@EDIT

Kurde sorry za 2 posty :( komp mi strasznie przymulil i ciagle mi blad wyskakuje...przepraszam..

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Specjalista
Opublikowano

Czerwonš czcionkš masz podczas wywietlanai oferty kiedy dostaniesz pkt. Najlepiej wchodzisz w "Points awarded when register valid adress information" czy jako tak ... Piszesz dane osobowe i Ci po 15 minutach góra przychodzš skurczybyki :D.

JH

Opublikowano

ludzie slabej wiary xD ja na tym programie do podalem Zdobyłem wczoraj PREMKE na 90 buahahaha xD

3.995 pkt wydalem ale mam premke 90 dni i co tak trudno jest xD?

nieee wiec zrobilem to w 2 dni :D

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...