Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ostrzeżenie

Kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po miesięcznym użytkowaniu KBota wykupionego od rosyjskich przyjaciół po 10/12h dziennie dziś dostałem ostrzeżenie ...

Na koncie był wyłącznie kbot więc to znaczy ,że jest do wykrycia ;/

Pozdrawiam !

Opublikowano

Aktualizowałeś Kbota zawsze jak była nowa wersja ?

EDiT:Jak konto słabe czy średnie puszczał bym go do 3 ostrzeżeń a jak mocne jeszcze na 1 bym sobie pozwolił. Aktualizuj Bota patrz na stronę Kbotik.com czy nie piszę jakieś ostrzeżenie i boć dalej

...

Opublikowano

tak za każdym razem ... wczoraj zaktualizowałem do wersji 5.02 puściłem wieczorkiem na 1,5 godzinki po czym wyłączyłem . Dziś loguje się na konto a tu komunikat z 1 ostrzeżeniem ...

EDIT up

na koncie mam prawie 1 mld PD , 1mln urki , i 30 PP więc nie wiem co dalej robić ...

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym przestał,ale tylko na tydzień dla niepoznaki.Pewnie przez tydzień będą siedzieć i patrzeć czy dalej zbierasz skrzyneczki.

Opublikowano

wczoraj grałem przez jakieś 4h robiłem misje , biłem statki itd potem włączyłem na ponad godzinke żeby pozbierał boxy i taki pech że mnie wyłapali ehhh.

Opublikowano

wiesz różnie bywa ;p raz nie złapią a raz złapią zależy od szczęścia...

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Spróbuj napisać do Iwana lub kogoś z jego ekipy i powiedzieć ze używałeś wyłącznie Kbota i dostałeś ostrzeżenie (nie bocąc 24/7) a konto masz dobre więc boisz się puszczać go dalej i zobacz co ci odpiszą co poradzą

...

Opublikowano

Wlochu kiedys tez tak spiewali z udobotem, ze niby nie do wykrycia nie do wykrycia.

A jak sie posypala fala banow to zaczeli plakac

Opublikowano

Tak to jest jak na x-1 się 24/7 zbiera boxy...

Ehh nie wie a pisze ...

Boxy zbierałem z przeskokiem co 30 min na mapach x-2 i x-4 ...

EDIT :::

Chyba ich skrypt na prawdę działa ;

Witajcie Kosmiczni Piloci

W tym tygodniu programiści wykryli i zablokowali kolejne 21000 oszustów (botusers). W dalszym ciągu udoskonalamy systemy wykrywania, aby tydzień w tydzień wykrywać więcej nieuczciwych osób.

Od teraz będziemy informować Was na bieżąco ile osób jest wychwyconych abyście mieli świadomość, że nie bagatelizujemy tego problemu.

Wasza Ekipa DarkOrbit

Opublikowano

Ehh, ja mam KBota kupionego u twórcy. Latam na nim 24/24, 12 godzin same boxy, 12 godzin boxy i streuneRy. Bez żadnych przeskoków na inne mapy itp. Do tej pory żadnego ostrzeżenia.

Opublikowano

Ahh....i mnie skrypt chycił ... dostałem ostrzeżenie na koncie gdzie był używany tylko KBOT i trochę PUSHBOT ....

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Teraz przy włączaniu Kbota pisze, że serwer jest aktualizowany, więc może coś naprawią. Co do głównego wątku tematu ja po otrzymaniu ostrzeżenia odczekałbym kilka dni, i znowu zaczął bocić.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...