Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nexon List

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

mam prośbę czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi dokładnie nexonowi tym liście ?

NEXON Europe [06.07.2011]

Greetings Devins,

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your ingame issue.

We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. The reason behind your banning is that you were caught using

Easy Macro Recorder on June 19, 2011 at exactly 5:39 AM. Such violation is subject to a permanent ban as stated in the game's Code of Conduct. We would

like to remind you that the owners of the account will be held responsible for every actions made on their account.

For more information, please visit our website at:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Thank you very much for understanding.

Combat Arms Europe Customer Support

ps.: kiepsko z anglikiem ;/ tylko włoski i niemiecki

Opublikowano

Z tego co ja zrozumialem pisales do nich za co dostales bana?Jest tam napisane mniej wiecej, ze przyczyna bana jest przylapanie cie na uzyciu Eesy Macro Recorder(z tego co wiem ten program zapisuje ruchy i klikniecia myszka/klawiatura a potem odtwarza te sekwencje czyli taki jakby bot xD ) ktory jest nie dozwolony i nie odblokuja ci konta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...