Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] System Daily Jobs

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemax.png

Dzisiaj zauważyłem w zakładce Update "Daily Jobs".

Jest to system, w którym będziemy wykonywać mini-misje.

Każdego dnia o godzinie 500

Będą dodawana nowe mini-misję, może je zobaczyć w nowej zakładce pod !

Char_Info.jpg

Daily_Jobs.jpg

Twój postęp robienia mini-misji, będzie ukazywany także pod radarem.

Jobs_Ingame_Map.jpg

uwa.png

Możesz mieć tylko 1 aktywną misję w czasie gry, jeśli ją przejdziesz, możesz zabrać następną.

Misja musi być ukończona do następnego dnia do godziny 5oo lub twój czas będzie stracony.

Codziennie będziemy dostawać nowy zestaw misji.

Za każdą misję dostaniemy nagrodę, misję będą coraz trudniejsze !

A nagrody coraz lepsze !

Aby dostać nagrodę, należy wejść w zakładkę Jobs.

Opublikowano

Dobra dodam do spisu. Dobra robota :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dobra dodam do spisu. Dobra robota :P

To nie jest event -.- Tylko to są misję... W stylu Gun Emporium. To nie jest na czas określony, tylko na zawsze.

Nie dodawaj.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Nice.

Przyda sie odrazu ograniam , jak pobiore patcha.

Opublikowano

To nie jest event -.- Tylko to są misję... W stylu Gun Emporium. To nie jest na czas określony, tylko na zawsze.

Nie dodawaj.

Nawet nie zauważyłem, ale niektóre rzeczy jak np nowe bronie też dodaje tylko piszę dzisiajsza data - ???

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Witam mam pytanie ,aby zdobyć wszystkie napisy Combat Arms to było trzeba od początku eventu grać ?

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Specjalista
Opublikowano

Witam mam pytanie ,aby zdobyć wszystkie napisy Combat Arms to było trzeba od początku eventu grać ?

nie, możesz zdybywać literki od teraz

to i tak zależy od szczęścia jaka literka Ci poleci, ja przykładowo mam 18 literek T i ni chuja, a brakuje mi A ;(

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

up@

Wchodzisz w Character Information nad nickiem i na górze są różne zakładki i tam jest jak się nie myle zakładka Daily Jobs.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Jak każdy zauważył, dodam, że w te same dni są te same zadania. Jak było tydzień temu w sobote, tak jest i dzisiaj, to samo było wczoraj, więc możnaby było dodać spis zadań każdego dnia;]

Opublikowano

a jest taka sprawa bo gdzies mi sie przewinelo ze misje beda coraz ciezejsze a nagrody coraz lepsze :x

z pierwszym sie zgodze ale nagroda to tylko renewal i Azazel -.-''

sygnayr.png
Opublikowano

@up za misje drugą masz lepsze nagrody niż za pierwszą, bo dochodzi "function box" z której ja już miałem z 15 keyów, celownik i megaphony, a także jest "Gear Box" z której wypadają 4 itemy na 1-30 dni;] w sumie azazel to "epic":P

@down: cały dzień?? 1 misja schodzi 4 minuty, druga koło godziny, trzecia 15min a czwarta ze 40.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up

Mi tylko celownik udało się.

Poradnik ładny, dobrze opisany. Ale czasami by przejść wszystkie misje trzeba cały dzień grać. Tak jak dzisiaj >.<.

PS. Myst-Europe trzeba kupować, bo nie wypada. A drogie jest, i tak by trafić trzeba z 30 kupić mimo że jest event na podwójne.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Ja mam pytanie... Od kilku dni mam takie same Daily Jobs... Zmienia sie tylko to, ze mam grac conajmniej 30 min w jakims trybie.... To normalne?

Varioth.png

Jeżeli Ci w czymś pomogłem, lub spodobał Ci się mój post proszę o "Lubię To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...