Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ukradzenie konta na dedyku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam czy jak zhackuje jakiś dedyk odpalę na nim Kbota kliknę "Zapisz" to czy jest szansa że dajmy na to właściciel dedyka dostałby się na mój zhackowany profil (wiedziałby o Kbocie i ogółem gracz Darkorbit) i czy jakoś dzięki temu że kliknąłem zapisz ukradł mi konto(oczywiście konto z DO) ?

PS:Sorry za słowo ukradzenie bo poniekąd dziwnie brzmi a słownik nie poprawił więc zapomniałem żeby napisać kradzież ale pisałem na szybko

Edytowane przez grindzio19

...

Opublikowano

No ukradnie więc zmieniaj pass szybciutko :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

jak zrobisz sobie własne konto na dedyku ustawisz mocne hasło to nie ma szans żeby Ci ukradli!!!!

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

Nie pytałem się o to czy mi zgadnie hasło ale czy jakby jakiś cudem dostał się na moje konto (profil na dedyku) i dorwał się do kbota w zapisane ? Z tego to czytam i na logiczne myślenie to nic praktycznie nie zrobi (w sensie kradzież konta)

A chodziło o to że kolega zeskanował trochę dedyków,zhackował 1 i poprosił mnie abym mu tam zrobił co trzeba (nie jest on użytkownikiem MPC i nie wiedział jak) i ja mu powiedziałem co i jak zrobił konto na tym (nie wiem jakie dał passy ale pewnie łatwe bo właściciel zgadł) i tak bocił z 1-2dni i nagle nie mógł się zalogować na dedyka (wcześniej się logował swoimi passami) i wchodzi na darkorbit(passów nie miał zmienionych) a tam nie ma Kilku LF3 i 2 osłon (upierał się że je miał) a ja tak pomyślałem i nie sądziłem że ktoś mógł wbić na to konto dzięki zapisane bo tam się hasło nie wyświetla... I dlatego pytam się was czy to możliwe w jakiś sposób

...

Opublikowano

Nie pytałem się o to czy mi zgadnie hasło ale czy jakby jakiś cudem dostał się na moje konto (profil na dedyku) i dorwał się do kbota w zapisane ? Z tego to czytam i na logiczne myślenie to nic praktycznie nie zrobi (w sensie kradzież konta)

A chodziło o to że kolega zeskanował trochę dedyków,zhackował 1 i poprosił mnie abym mu tam zrobił co trzeba (nie jest on użytkownikiem MPC i nie wiedział jak) i ja mu powiedziałem co i jak zrobił konto na tym (nie wiem jakie dał passy ale pewnie łatwe bo właściciel zgadł) i tak bocił z 1-2dni i nagle nie mógł się zalogować na dedyka (wcześniej się logował swoimi passami) i wchodzi na darkorbit(passów nie miał zmienionych) a tam nie ma Kilku LF3 i 2 osłon (upierał się że je miał) a ja tak pomyślałem i nie sądziłem że ktoś mógł wbić na to konto dzięki zapisane bo tam się hasło nie wyświetla... I dlatego pytam się was czy to możliwe w jakiś sposób

Tak.Pewnie to jakiś rusek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...