Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Darmowe IP BOOST na 14 dni!

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot ogłosił dość ciekawą informację. Otóż chodzi o darmowe ip boosty. Po podziale Eu na Eu wschód i Eu zachód każdy gracz dostanie prezent!

Oryginał:

Riot oferuje czasem dopalacze PZ, jeśli serwery wyłączane są na dłużej. Czy po podziale też to nastąpi?

Ponieważ nie robimy tego w ramach harmonogramu przerw technicznych, po zalogowaniu się na nowej platformie znajdziecie 14-dniowy dopalacz PZ. Jest to prezent z okazji otwarcia nowych serwerów.

Czyli dostaniemy zwiększone zdobywane ip czyli kasę na 2 tygodnie :)

Dodatkowo dołączam mapkę, kto gdzie należy.

eu2-map.jpg

Opublikowano

to jest wiadome od 2 tygodni

http://www.mpcforum.pl/topic/386841-podzial-serwerow-eu/

+ macie linki do FAQ i do oryginalnego tematu

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Sorki, pomyliłem się. Oczywiście chodzi o zwiększoną kasę :)

@UP ta, wiadome od 2 tygg. ale większość o tym nie wiem, więc dałem takie info.

Opublikowano

Tyle ze najgorsze jest to ze za 3dni jade na oboz i chyba caly 14dniowy ip boots mi sie zmarnuje :/ Ale bd misal bo riota na maila może coś zdziałam...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zgadzam się z tym powyżej :D Jeżeli jesteś wdzięczny za moją odpowiedz możesz mi dać +

Opublikowano

w sumie to nie ich problem, Twoja strata

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Czyli jednak sobie trochę kasy dorobię, zanim wyjdzie nowa rotacja ;)

Opublikowano

@up.

Ziomuś, wyluzuj i odbij od Niego ; -)

Założył temat bo chciał poinformować resztę osób, które nie są tak dobrze poinformowane jak Ty. :DxD:DxD

<lol2>

Opublikowano

Tak jak Riot napisał "W najbliższych tygodniach będziemy przydzielać graczy do nowych platform".

Oznacza to, że ciągle pracują nad tym, a wiadomo graczy jest bardzo dużo, więc może to trochę potrwać ; -)

Zaraz po przeniesieniu wszystkich graczy na odpowiednie platformy, każdy dostanie ten 14-sto dniowy IP Boost.

Opublikowano

@UP powiem ci, że bardzo ceni. To nie pierwszy raz kiedy dostaje się prezent. Wcześniej również dostawaliśmy ip boosty za jakieś problemy z serwerami :)

Opublikowano

podzielą serwery pewnie na 2 sezon, a 2 sezon pewnie będzie na koniec lipca albo w sierpniu

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

zobacz maila pewnie masz już maila z informacją gdzie zostałeś przydzielony

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

@up

Jemu raczej chodziło o termin kiedy już będzie ten cały podział a nie o to kiedy dostanie cynki gdzie jest :P Narazie nie znamy konkretnego terminu ale pozostaje czekać bo to co się dzieje przy logowaniu to krew człowieka zalewa momentami.. Ja np mogę tak po 22 spokojnie grać bez kolejek żadnych :P no ale to już kwestia czasu kiedy to zrobią.. Ja w Nich wierze :)

Opublikowano

kiedy to dostaniemy ? kiedy jest ten podzial

Jak będzie chyba podział zrobiony. A podział będzie gdzieś za tydzień lub przy nastepnej aktualizacji.

Opublikowano

w tym patchu nie podzielili jeszcze serwerów

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Oni maja to zrobic w ciagu kilku tygodni, i po rozlaczeniu serva dostaniemy IP Boosty. Imo zrobia to na 2 sezon tzn. jak sie zacznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...