Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]misja Spacerek po parku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich.

Mam wielki problem.Gdy załaduje mi się ostatnia misja, pojawia mi się czarny ekran.Słychać przez chwile rozmowe Tary strickland z Gouldem(chyba) i...

nic.Słychać dźwięki otoczenia ale nic nie moge zrobić, a gdy używam ctrl+alt+delete aby się "ewakułować" z gry, zmienia mi się roździelczość ekranu i się wszystko rozpikselizuje :unsure: i musze restart zrobić.Może ktoś pomóc??

Edytowane przez kooles007
Opublikowano (edytowane)

Tak tylko przy tej misji :(

Zaraz spróbuje na innych ustawieniach

@Edit(czy jakoś tak)

SUPER :rolleyes: .Ostatnio po update z Dx11 grałem na Ultra(mam wypasioną grafe ponat 1 gb itd.), ale jak widać mój komputerek

niestrawiał ostatniego poziomu :unsure: .Ale cóż, zmniejszyłem na bardzo wysoki(na extremalnym też by pewnie szło) i działa :D .Bardzo dziękuje tobie Pro kiki, teraz mogę dokończyć gre xD

Edytowane przez kooles007
Opublikowano

Tak tylko przy tej misji :(

Zaraz spróbuje na innych ustawieniach

@Edit(czy jakoś tak)

SUPER :rolleyes: .Ostatnio po update z Dx11 grałem na Ultra(mam wypasioną grafe ponat 1 gb itd.), ale jak widać mój komputerek

niestrawiał ostatniego poziomu :unsure: .Ale cóż, zmniejszyłem na bardzo wysoki(na extremalnym też by pewnie szło) i działa :D .Bardzo dziękuje tobie Pro kiki, teraz mogę dokończyć gre xD

Życzę miłej gry. ;)

Zamykam

w83od2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...