Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak naprawić błędy na plikach by Badar

gaja95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do autora powiedz po co tak skomplikowanie dałeś co .... można w szybki i w łatwy sposób to naprawić ...

To jest przez sysinstall nie którzy dali pewnie tak sysinstall , Configure , Networking , Interfaces zrobią to co tam trzeba i potem wpiszą komendę /etc/rc.d/netif restart i przez tą komende to wychodzi po powinni zrobić to tak ...

logout 

potem root i haslo 

Potem się wspisuje tak 

/usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart

i potem się daje ./start i wszystko działa a nie w Navicacie grzebać lol2

Opublikowano

Słuchaj jeżeli chcesz to rób tak sobie dalej ja mam taki sposób i z niego korzystam.

Jebnij Plusa !

35216.jpg

33071.png

34818.gif

35079.png

32282.gif

33125.png

17191.png

33983.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki błąd

Wystąpił błąd krytyczny podczas pracy maszyny wirtualnej! Maszyna wirtualna zostanie zamknięta. Sugerujemy skopiowanie następujących informacji do schowka w celu dalszej analizy:

The guest is trying to switch to the PAE mode which is currently disabled by default in VirtualBox. PAE support can be enabled using the VM settings (General/Advanced).

http://zapodaj.net/9...87e948.png.html

Czy mógłby ktoś mi pomóc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki błąd

Wystąpił błąd krytyczny podczas pracy maszyny wirtualnej! Maszyna wirtualna zostanie zamknięta. Sugerujemy skopiowanie następujących informacji do schowka w celu dalszej analizy:

The guest is trying to switch to the PAE mode which is currently disabled by default in VirtualBox. PAE support can be enabled using the VM settings (General/Advanced).

http://zapodaj.net/9...87e948.png.html

Czy mógłby ktoś mi pomóc

Maszyna --> system --> Procesor --rozszerzone właściwości --> Włącz PAE/NX

50a7a0d9151f1b43.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam problemo ! Wgrałem gotowce V 2 no i ..... jak chcę się zalogować wpisuje passy [enter] po 1 sec. wyrzuca do okna wybierania serwera... co robic?

Opublikowano

jak dla mnie bez sens ale moze dla kogos bardziej jasno jest,

PS. po co wam te smieci jak tam mozna tylko samemu grac ?

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

elo mam problem, postawilem serwa non hamachi, mi dziala normalnie lacze sie z zew ip gra dziala ladnie itp., a jak kolega sie laczy to niby ma wybor postaci ale jak chce wejsc do gry to wywala go do menu. O co chodzi?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie co musze zmienić w msql aby działał localhost obrazki się nie ładują.

Dobra zrobiłem wystarczyło usunoć w navi rekordy z localhostem i rebootntąć serwa.

Potem tak jak w poradniku.

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

spoko tut , moje pytanie brzmi : ma ktoś lub wie co trzeba zrobić na tych dwóch obrazkach co nie działają , jak to to piszcie na pw , PLS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam a co powiesz o bledzie z tego tematu ???\

http://www.mpcforum.pl/topic/543144-problem-blad-po-dodaniu-gotowca-pliki-by-badar/page__p__3876010#entry3876010

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

użytkownik został zbanowany..

tu macie mój temat

http://www.mpcforum.pl/topic/572885-tutorialjak-naprawic-bledy-na-plikach-by-badar/

może sie przyda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...