Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"klan" MPC

karoll13

Czy podoba ci się ten pomysł?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? ten pomys??

• Tak
      9
    • Nie
      2
    • Nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydałoby się jakoś zorganizować i wybrać jakiś channel,ponieważ inni obcokrajowcy mają wybrane channele.

Kiedyś gram sobie na channelu 1 i widziałem jak zaczęli inni pisać na ogolnym po Polsku to jak się tam gracze wpieniali,żeby pisać tylko i wyłącznie po Angielsku na channelu 1 albo wypad na inny,więc moglibyśmy jakiś wybrać channel nie ma to jak sami swoi :P

Co do konkursu nieźle by to ogólnie i wyglądało w grze jakby była taka grupa ludzi z napisem MPC.Bylibyśmy bardziej rozpoznawalni,a innych by pewnie zdziwiło o co kaman z tym napisem ^^

Witam zaciekawiła mnie wypowiedź naszego forumowicza i tu moje pytanie czy zaciekawiła by was informacja z dopiskiem "mpc" lub coś pisać bo spodobał mi się pomysł i czekam na wasze wiadomości bo mam 14 lvl i nie wiem czy robić nowego kierowcę czy zostać na tym??

Wyrażajcie swoje opinie w tym temacie

p.s. szukam znajomych jak coś mam nick kajo13 ( nie jestem dzieckiem to tylko nick ;p )

Opublikowano

Klan? HAHA, moze jeszcze gildia.

Jak juz, to wymagany lvl 20.

Mikro, mozg on i by ktos nie piszczal i sie nie zachowywal jakby mial mozgojeb.

Jakby bylo duzo osob, to da rade sie skontaktowac z EA by zrobili nam channel lub zablokowali wejscie obcokrajowcom na kanal 27.

Jestem za.

Moj nick w grze to DzikiMojzesz.

Opublikowano

Jestem ZA :) To jest dobry pomyśł.

PS. Mój nick ; cassa92.

Jakby ktoś czegoś potrzebował to piszcie do mnie na gg - 35402244, lub w grze :)

Opublikowano

chodzi nam o stowarzyszenie użytkowników mpc na jednym z kanałow nfsw ewentualnie Napis Mpc przy nicku w grze ale nie wiem czy sie ktoś zgodzi

Opublikowano

To się długo nie utrzyma ;/ Można stworzyć nowe postacie z dopiskiem w nicku MPC bo to w sumie dzień gry i 20lvl jest ... . Jeżeli będzie parę osób to jestem także ZA . A i mam Mikro jak coś to pisać na gg 5621155. Jakoś się tam zgadamy . :D

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano
To się długo nie utrzyma ;/ Można stworzyć nowe postacie z dopiskiem w nicku MPC bo to w sumie dzień gry i 20lvl jest ... . Jeżeli będzie parę osób to jestem także ZA . A i mam Mikro jak coś to pisać na gg 5621155. Jakoś się tam zgadamy . :D

jak jeden dzień i 20 lv ?! xDD Jak Ty to niby robisz? :D

ja też jestem Za, ogólnie to bardzo dobry pomysł, bo z niektórymi polakami, to wgl. się dogadać nie mozna ;D

3066.jpg
Opublikowano

A więc tak pomysł mi się podoba,lecz sposób Napisu Mpc przy nicku to raczej mniej wykonalne nie którzy mają np. dobre samochody z dobrymi częściami plus wysoki lvl co prawda lvl można wbić od nowa części nie bardzo także można zrobić alternatywę przecież można na samochód rzucić napis Mpc plus do tego mamy w profilu kierowcy dodanie tam jakiegoś opisu to tam można dodać napis Mpc ewentualnie do tego coś jeszcze i już tacy ludzie są rozpoznawalni.

Opublikowano

@Tigerxy

Fakt, możnaby wrzucac na auta napis MPC wyrobiony jakos fajnie. Niekoniecznie tworzyc od nowa kierowcę, lecz to też nie jest w cale takie złe, moglibyśmy wszyscy razem zacząć i razem jezdzić od początku :)

Opublikowano

@Up

Jeżeli się nie mylę, tam są liczby 3,6 i 0 tak? Postaram się zrobić podobny napis na moim aucie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...