Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam pytanie Kupiłem Minecraft ale dopiero później zobaczyłeś że Classic

A więc moje pytanie jest takie : Czy Minecraft Classic da się zaktualizować na 1.7.2 itp .. ?

sygnatura173ha6.png

Opublikowano

Kupiłeś minecrafta normalnego. Z możliwosćią serwerow multiplayer. Wejdz na minecraft.net i z boku pisze Ci Play Minecraft Beta: i kliknij download.

Opublikowano

Jakie błoto? Masz dwa tryby - Classic i Beta. W classicu się tylko buduje, a w becie robisz survival i budujesz ;) Classic jest za free (jak kupiłeś, to masz pro elo skina :D), a Beta jest płatna - po to kupiłeś MC.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Możesz grać też na piracie ściągając go.

Jeżeli kupisz klucz do gry z linku wyżej, musisz zzrobić konto na minecraft.net i wpisać klucz do gry ,wtedy śćiągasz minecraft z minecraft.net/download.jsp i wpisujesz swój nick i hasło, gra się aktualizuje i możęsz grać z innymi, jak będzie premiera również otrzymasz grę.

Premium się różni tym od pirata że możesz grać na serwerach bardziej ogarniętych dla premium, i możesz mieć własnego skina, i nie masz napisu unlicensed copy.

Opublikowano

Kupiłeś konto, któro można założyć bezpłatnie na minecraft.net (fail). Kup GIFT CODE, który aktywujesz na koncie. Gdy aktywujesz klucz będziesz miał premium, czyli Classica i Betę. Polecam kontagier.pl ;)

1339163822-U301909.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...