Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Obsługa Agbota

limo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot nie chodzi, nie atakuje, wszystko inne działa.

Map mam wklejone w tym samym folderze co bot

W czym tkwi problem?

Admin Cienia
Opublikowano
Bot nie chodzi, nie atakuje, wszystko inne działa.

Map mam wklejone w tym samym folderze co bot

W czym tkwi problem?

Nie masz skrypta zapewne, a bez tego ani rusz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A jeśli mój bot podbiega do mobka, zabija go i sie wyłancza, to co mogę zrobić?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mam problem. Otóż gdy włączę bota odpale wszystko wejdę do gry zrobię skrypta wkleję go to co zrobić dalej żeby bot atakował itp? Bo naciskam start bot i Start walkscript a bot nic nie robi w okienku Char nie mam chara nicku napisanego w lvl mam 0 pomocy plz ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ja mam takie pytanko jak zrobić żeby jasię bot na drzewie zetnie , włączył rs i wrócił do miasta ??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Up - witek883

Jest parę opcji, ale ze jak się zablokuje na drzewie to nie ma takiej żeby włonczył rs i wrócił do miasta a następnie spowrotem na spota , pozatym jaki to był by skutek ? ze wróci i znowu sie zatnie ? Polecam zmienic radius spota w bocie lub wogule nie chodzenie afk i pilnowanie bot'a ale to bessens. W najgorszym przypadku wygladało by to tak ze ciebie moobki bija a ty ich nie mozesz zatakowac Poty i Durablity itemow ci leca nastepnie poty lub dur sie koncza bot robi repota i wraca na spota i taka sama sytuacja blok na drzewie i od poczatku natym mozna stracic pare ladnych kk Gold jak i tez czas na nabicie % i sp. Wiec polecam zmiane spota.

Pozdrawiam

Opublikowano

mam ten sam proble mco darkrevan

zrobilem to w AgDev włączylem SrProxy Agbota włączyłem sro przez loadera wlazłem na postac kliknałem start bot i start wallscrips i nic char zrobił tyko buffa 1 i dalej juz tylko stał a w buffach mialem ustawione z 5. Powie ktos w czym tkwi moj problem

?

//Za duża sygnaturka.

• Dodaj nową pozycję...