Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie! Znalazłem dwa diamenty! Tak wiem, epicko no więc go rozwalilem i nic mi nie wypadło! Myślałem, że to losowo wypada albo jakiś bug czy coś. Drugi i też nic! Tak się wkurwiłłem, że szok! Jak odzyskać te diamenty?

Opublikowano

Diamentów nie odzyskasz , a pewnie kamiennym kilofem kopałeś :D

Musisz mieć minimum żelazny.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Ludzie! Znalazłem dwa diamenty! Tak wiem, epicko no więc go rozwalilem i nic mi nie wypadło! Myślałem, że to losowo wypada albo jakiś bug czy coś. Drugi i też nic! Tak się wkurwiłłem, że szok! Jak odzyskać te diamenty?

Nie odzyskasz i przestań flame'ować, i tak raczej warn Cię nie ominie. Chyba, że masz kopię save przed ich wydobyciem i pamiętasz gdzie są.

Opublikowano

Musisz najpierw wykopać żelazo i zrobić kilof żelazny, by wykopać diamentowy, cóż.

Kamiennym nigdy nie wykopiesz diamentu, żelaznym da się tylko.

Diamentami się pożegna, chyba że na singlu grasz to se toomanyitems zainstaluj i daj itemy.

Opublikowano

Nie odzyskasz i nie klnij.

Możesz sciągnąc toomanyitems w którym wybierasz przedmioty jakie chcesz. A ważne jest to że kamiennym kopałeś bo od żelażnego tylko można diamenty wydobywać.

A po za tym raport za klnięcie.

Opublikowano (edytowane)

Ach tak, czyli nie potraficie mi pomóc? Myślałem, że to forum jest dobre ale myliłem się, skoro nie potraficie pomagać ludziom z taką pierdółką!! Fak ju!

o.O

Edytowane przez SoLUffka
Opublikowano

@UP

Ja pierdole.

Pomogliśmy Ci.

Odzyskać się da, albo jak masz kopie save'a , albo cheatami...

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano (edytowane)

Ach tak, czyli nie potraficie mi pomóc? Myślałem, że to forum jest dobre ale myliłem się, skoro nie potraficie pomagać ludziom z taką pierdółką!! Fak ju!

o.O

Ja pierdole już mnie wkurwiasz co mamy kurwa zrobić wyczarować ci je? Piszemy ci żebyś nie zrobił tego 2 raz a ty kurwa co?? Jajco.

Sory za wulgi ale mnie już to zdenerwowało

Edytowane przez Krakenos
Opublikowano (edytowane)

Przecież Ci pomogli.

Chciałeś wykopać diament kamiennym kilofem to masz.

A jeżeli chcesz odzyskac diamenty drogą "mod'ową" to ściągnij TooManyItems dodaj sobie dwa diamenty do ekwipunku i po sprawie.

Edytowane przez Raaapido
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...