Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban AlterIwNet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc dostałem permanentny ban (ostro nakurwiałem na czitach że miałem staty 100:0 :D) gdy wchodzę pisze You Have Benn Banned on Modern Warfare 2. Jest jakiś sposób by się odbanowac all sposoby próbowałem co były w podpiętych itp. Proszę o działający sposób reinstall robiony, gram na laptopie który łączy się z netem przez router z kompa stacjonarnego. Pzdr

Opublikowano (edytowane)

Bana dostałem 1,5 miesiąca temu :D po tym zrobiłem sobie przerwę ale widac że dalej ban :( jakieś kolejne sposoby?

@180 post :D

Edytowane przez blacha212
Opublikowano

W edytowanie mac'a wolę się nie bawić coś jebnie źle pójdzie i konfiguracja rutera od nowa + na laptopie i na ps3 znowu podłączanie neta hmm poczekamy zobaczymy :D chodź mw2 w empiku za jedyne 70zl :D

Opublikowano

Jest sposób na odbanowanie dostałem bana i się sam odbanowałem wczoraj Taki Program Hide my IP jest ci potrzebny zmienia twoje IP(sztucznie) przy tym można wysyłać anonimowe e-mial i wiele wiecej ale co najważniejsze grać w MW2 :)

Link:http://www.hide-my-ip.com/download.shtml

Opublikowano

@Up

Cholercia... wczoraj usunąłem mw2 :D jutro ściągam ponownie, co do programu zmienia ip sztucznie tzn. że mojego prawdziwego ip nie ruszy tylko tak jakby je ukrywa czy coś:P? możesz bardziej opisać na jakiej zasadzie działa :D

Opublikowano (edytowane)

@blacha pewnie jak proxy.

@edit

Nie sądze że to zadziała, ban na 1000000000% nie jest na IP.

Mi ban sam zniknął bo 3 dniach :D.

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...