Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ostatnio zapowiadaliśmy, chcemy przedstawić Wam w tym tygodniu, a dokładnie w czwartek, 7 lipca 2011, kolejny patch z zaimplementowanymi zmianami.

System Niszczenia Przedmiotów

System Ulepszania Przedmiotów oferuje Wam zróżnicowane możliwości upgrade’u dla Waszych przedmiotów – możecie je przetapiać, zaklinać i dodawać miejsca na klejnoty. A wszystko to kosztuje od ostatniego tygodnia o wiele mniej. Abyście jednak za bardzo się nie nudzili podczas prac ulepszających Wasze przedmioty, zdecydowaliśmy się wprowadzić nowy element. Ulepszanie będzie się wiązało z ryzykiem całkowitego zniszczenia przedmiotu. Podczas ulepszania są więc trzy możliwości, jak proces się zakończy:

1. Wszystko się powiodło, Wasz przedmiot stał się potężniejszy.

2. Niestety ulepszanie nie powiodło się, przedmiot uległ zepsuciu.

a. BN Naprawy Ekwipunku na Niebiańskiej Wyspie może naprawić Wasze zepsute przedmioty i pobierze za to opłatę w złocie, srebrze lub miedziakach.

3. Ulepszenie wymknęło się spod kontroli i przedmiot uległ zniszczeniu (symbol czerwonej gwiazdki na przedmiocie). W takim przypadku nie możesz dalej używać tego przedmiotu.

a. Ale od teraz macie możliwość przywrócenia tego przedmiotu do użytku z pomocą naszej nowości ze Sklepu z Przedmiotami. Mowa tu o „ Naprawie Ekwipunku“.

Tutaj krótki przegląd nowych przedmiotów w naszym Sklepie (wraz z następnym patchem):

· Naprawa Ekwipunku – z jego pomocą zniszczone przedmioty mogą zostać naprawione i na nowo użyte.

· Wyciągnięcie Klejnotu – z jego pomocą klejnoty wszelkiego rodzaju mogą zostać wyciągnięte z miejsc na przedmioty i lądują ponownie w Waszym plecaku. Jest to szczególnie ważne, gdy używacie klejnotów własnoręcznie wyprodukowanych. Więcej szczegółów już wkrótce w naszych newsach na temat Herbów/Pieczęci Runicznych.

Tano, taniej, najtaniej…

W ostatnim patchu z 30 czerwca 2011 przedstawiliśmy Wam zmiany dotyczące Systemu Ulepszania Przedmiotów. Poniżej krótkie podsumowanie:

Opłata za zaklinanie, dodawanie miejsc oraz przetapianie została zredukowana.

Możliwe podwojenie statystyk przedmiotów. Przykład: Jeśli dana broń daje +5 do Siły, możesz otrzymać dodatkowe +5 do Siły (czyli w sumie +10 do Siły)

Dla broni powyżej poziomu 40 (przedmioty upuszczane przez potwory), można otrzymać nawet lepsze statystyki.

Przetapianie: Materiały potrzebne do przetapiania zostały teraz tak dopasowane, by pokrywały się z łatwo dostępnymi materiałami otrzymywanymi podczas rozmontowywania przedmiotów.

Maksymalna liczba miejsc w przedmiocie została dopasowana następująco:

Dla zbroi: 2 (jako przygotowanie do nadchodzących zmian w systemie ulepszania przedmiotów, maksymalna liczba miejsc została zredukowana z 3 do 2 dla wszystkich przedmiotów typu zbroja).

Mamy nadzieję, że spodobają się Wam przygotowane przez nas zmiany i cieszymy się na Wasze komentarze na forum.

Informacja znalazł Pro Kiki Junior.Dzięki : )

żródło:

http://community.mythos-europe.com/pl/

Opublikowano

W ostatnim czasie dodają bardzo dużo przedmiotów za kości, co mi osobiście się nie podoba. No, ale miło, że się starają.

Podoba mi się to podwojenie statystyk, ale pewnie będzie rzadkie.

rydah for life

Opublikowano

Co zrobić. W każdej grze występuje item shop i trzeba się z tym pogodzić. :D

W niektorych grach jeszcze silniej oddziaływuje na rozgrywkę, więc nie ma co narzekać.

rydah for life

Opublikowano

Gdyby nie te całe "IS" to gra by nie istniała bo nikt nie robi gierki za FREE.

Muszą na czymś zarabiać.

Może dodasz od kogo masz info. ^.^

Źródło było od początku podane.

A co do IS to rozumiem, że muszą zarabiać, ale każda nowa opcja ostatnio wiąże sie z IS'em.

@edit.

A to sory :D

rydah for life

Opublikowano

Źródło było od początku podane.

A co do IS to rozumiem, że muszą zarabiać, ale każda nowa opcja ostatnio wiąże sie z IS'em.

Nie o to chodzi.On znalazł to info i dał mi je :)

Kiki dodałem : ) Wczoraj zapomniałem.

No niestety muszą zarabiać ale to jest troszkę denerwujące.

Opublikowano

Robią wszystko, żeby było jak najłatwiej.... za czym ja akurat nie przepadam...

wolę się pomęczyć, żeby coś osciągnąć :<

Opublikowano

Wiesz, dla wielu gra ma być po prostu przyjemnością pewnie z tego powodu tak robią. Ja też nie lubię lajtowej gry, ale też nie lubię zbyt trudnej, musi być taka w sam raz. :D

rydah for life

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie IS jest po to aby mogli zarobić. Zgadzam się z kolegami i koleżankami powyżej.

Edytowane przez Devils3PL

Mythos

Serwer : Polski

Nick : ShirQn

Lvl : +5

Guild : -Brak-

Build : Nimrod | Szkarłatna Dłoń

Status : Online