Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire Hack!

ko be

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack działający po update, CrossFirePub ;

Otwieramy w DCInjector.

Konfigurujemy.

Odpalamy grę.

W grze klikamy NumLock 0 po lewej stronie wyskakuje nam okno z komendami. ;]

Injector w paczce z hackiem <gdyby ktoś nie potrafił skonfigurować, poszukajcie temat rumcjajsa tam jest wszystko wytłumaczone>

ŚCIĄGAĆ EXPLOREREM NIE MOZZILLA!

Dodaje nowy plik bo zapomnialem w tamtym dodać jednego pliku.

Avast mi krzyczy, że to trojan, lecz jakoś musi omijać GameGuarda, a zwykły plik nie da rady. Jeżeli nie chcesz nie otwieraj.

Skan : http://www.virustotal.com/pl/analisis/c37c...9176-1243865920

Crossfire_Hack.rar

Opublikowano

już działa ;P musiałem wyłączyć num lock i wtedy menu po nacisnięciu num0 pojawia się tylko nie wiem jak bronie wziąść do ręki

załączam i dalej mam nóż ;/

Edit

już się skapnąłem ;P trzeba przycisnąć ./Del i wtedy wyskakuje

świetny haczek polecam 8)

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

Witam!

Mam problem. Otóż nie działa mi ten hack. Nie wiem co robię źle. Konfiguruje tak jak na obrazku powyżej. Uruchamiam grę, wchodzę do byle jakiego pokoju, wciskam 0 na NumLock i nic się nie dzieje. Co jest?

@edit

Już wiem! Zainstalowałem najnowszego Direct'a 9.0c

@edit 2

"Hack is Dected" Już wykrywalny niestety ;/

Opublikowano

Monkey, wyłącz grę i na tym konfiguratorze kliknij parę razy UPDATE, mi podziałało.

Nawet teraz patrzyłem i śmiga ;]

Opublikowano

tam gdzie masz proces masz wpisać! crossfire.exe <--- przed crossfire.exe spacja

i w data ma być 5 liter!

nie więcej ani mniej!

Opublikowano

Ten mi nie działa, bo wykrywa go, ale działa Canadian V4, ale nie kumam jakie tam sa klawisze. Pomoze ktoś wypisująć klawisze i opcje jakie daje??

Opublikowano

I z czego wy macie taką radochę dzieciaki ?? Próbowałem tych hackow jakis miesiąc temu i tylko psują grę. Macie satysfakcję, że nabijacie staty dlatego, że ktoś was nie widzi albo wy widzicie przez ściany ?? W normalnej grze nie mielibyście szans. Szkoda mi was. W życiu się nie spełniacie i nawet w grze musicie oszukiwać.

PS. ko be właśnie pokazałeś jaki twój klan jest honorowy (PolishKiller). Powodzenia w grze.

Opublikowano

A jeszcze czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda sprawa z tym cheatem na broń? Bo jak biorę nóż to widać, że trzymam broń i nóż, a jak trzymam broń zwykła i np. wezmę m4 slient to tak jakbym miał dwie bronie. Mnie to nie przeszkadza, ale jak to inni widzą?

Opublikowano
I z czego wy macie taką radochę dzieciaki ?? Próbowałem tych hackow jakis miesiąc temu i tylko psują grę. Macie satysfakcję, że nabijacie staty dlatego, że ktoś was nie widzi albo wy widzicie przez ściany ?? W normalnej grze nie mielibyście szans. Szkoda mi was. W życiu się nie spełniacie i nawet w grze musicie oszukiwać.

PS. ko be właśnie pokazałeś jaki twój klan jest honorowy (PolishKiller). Powodzenia w grze.

Kto powiedział ze ja hackuje?

Na postaci która jest w clanie nigdy nie włączyłem hacków, bo nie chcę zostać zbanowany ...

Jeżeli chcesz możemy zagrać 1 na 1 nawet przy jakimś adminie to zobaczymy kto nie potrafi grać.

Daję dziecią hacki bo chce sobie nabić posty i reputy ;]

ej ko be masz gg bo jakos tego nie kumam

Mam ale nie podam.

A jeszcze czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda sprawa z tym cheatem na broń? Bo jak biorę nóż to widać, że trzymam broń i nóż, a jak trzymam broń zwykła i np. wezmę m4 slient to tak jakbym miał dwie bronie. Mnie to nie przeszkadza, ale jak to inni widzą?

Ja tego też nie wiedziałem zobacz parę postów wyżej, nie używam tego hacka więc nie wiem o wszystkich jego opcjach.

Opublikowano

Bardzo dobrze, że jest głośno podać Ci mój nick jeszcze?

Pewnie już się domyśliłeś ale jak chcesz to napisz w grze niachy.

Wiem, że używam, ale robie to inną postacią boję się na głównej, że dostane bana.

Dobra skoro Ty taki "uczciwy" gracz jesteś to po co robisz konto na forum w którym jedynym tematem są

hacki, cheaty i inne oszustwa do gry?

Opublikowano

Nie muszę ci odpowiadać na to pytanie. Ale z chęcią odpowiem. Szukałem odpowiedzi w googlach na problem "Failed to initialize antihack" i między innymi tą stronę miałem w odpowiedziach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...