Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od razu przejdę do sedna sprawy... Czy ktoś z was grał już na Brazylijskim Globalu? Bo zauważyłem, że został on dodany do Moda i zastanawiam się nad rozpoczęciem gry na nim.

Jak jest z expem, dropem i questami? Wszystko jak na PL? Liczę na szybką odpowiedź, a za nią będą +/- i piąteczki :)

1292102632u115053.png

Opublikowano (edytowane)

Krótko opisując :

• Exp taki jak na PL
  • Yang Drop troszkę większy niż na PL'u . (według mnie częściej wchodzą kryty te takie ze z mobków wypada dużo yang - nie wiem jak inaczej to nazwać ;D)
  • 10 KU do G.
  • Dużo wybonowanego eq na rynku.
  • Kamyki duchowe bardzo tanie.
  • Itemki z IS'u można kupić na rynku - przykładowo : wbijając 10 lv uzbierasz z dropu około 50 - 80 k , a 1 przepustka kosztuje 100k
  • Ogólnie tanie ceny .
  • Łatwo dogadać się po angielsku .
  • Można cheatować bez końca , bo nikt i tak się tym nie zajmuje . :D

Ceny itemków możesz oblookać w temacie tego globala w dziale "Zapowiedzi i Dyskusje".

Ja serwer polecam . Jestem prawie pewny, że przekonasz się i zagrasz dłużej . :)

Edytowane przez Baksiu

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Powiem Ci że wszystko na tym serwie jest bardzo tanie dlatego iż wszędzie expią exp boty ;]

Więc warto grać tylko że boty zajmują prawie all spoty ;\

Opublikowano (edytowane)

Chyba się skuszę tym bardziej, że został dodany do Moda :) Nawet jak mi się nie spodoba to nic nie stracę.. Dzięki i macie po + :D

Edytowane przez Medallo

1292102632u115053.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

10 ku do G1? kurwa kto tam gra link czy cos ze tak jest ludzie gralem tam ze znajomymi dobre tydzien:) wiec w cenach bylismy obeznani zastanawia mnie fakt ,iż kolega mial aura M2 i niby 10 ku do g1 do skoro przeczytal ja powinien miec M3 ? a mial nadal M2 i 1 ku DO G1 ludzie co wy sei znacie pytam?... odpowiadacie na komentarz a duzo ludzi sie nabiera KU jest jak na PL - ale tanio po 1kk bodajze ja kupowalem po 700 pozdrawiam pgpmt2

Gif off.

Opublikowano

Człowieku po jakiem ty piszesz nic nie zrozumiałem...

a co do tematu jak nie banują botów to graj.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

pisze szybko i zapewne nie dokladnie -,- bo mi sie nie chce spedzac wiecej niz 5sek przy poscie :O

Gif off.

Opublikowano

jesli od gf global to 55 ku do g i tak jak na pl jesli z8games tak samo tylko od m8 moze wejsc na g oraz 75% na ku a nie tak jak na pl 15 jesli od yimir too 10 instr do g.

76561198017353072.png
Budowniczy
Opublikowano

Takie pytanie: kiedy jest najwięcej ludu (sklepów) w Jinno na ch1??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...