Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie na serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ! Chciałbym kierować pytanie do ludzi znających się na tworzeniu prywatnego serwera mt2. Od rana próbuje i nie mogę ogarnąć dlaczego nie mogę wejść na mój serwer! Pliki serwerowe mam, myślę że skonfigurowane też dobrze ale próbuje i nie mogę! Mam chiński metin zzyt 2 i wkleiłem tam pliki mc.exe mc.txt <--- z ip mojego hamachi, mc.dll i ikonka z głową sury nie napiszę jak się zwie bo są kwadraty.exe . A więc naciskam na tą ikonkę serwer włączony porty do hamachi zrobione na zielono do pierwszych 3 dodałem moje ip hamachi z końcówką 100 to powinno być dobrze. Serwer powinien działać bo jest network is unreachable wcześniej miałem timed out dated czy coś takiego ale zmieniłem pare rzeczy. Nie wiem co może być źle skopiowałem te pliki do folderu z chińskim metinem naciskam tą ikonkę z surą wpisuję id rain hasło 12345 i nie chce mnie zalogować nie wiem jaki komunikat się pokazuje bo są kwadraty! Jeśli ktoś zna jakieś powody, które

mi przeszkadzają w wejściu do gry to proszę o pomoc będę bardzo wdzięczny bo siedzę od rana z tym cholerestwem i cały czas na tym samym :angry: Z góry dziękuję proszę o jak najszybszą odpowiedź. Aha i dodam jeszcze do ludzi którzy mają zamiar się zemnie nabijać proszę oszczędźcie tego sobie nigdy takich rzeczy nie robiłem ja tylko proszę o pomoc. o.O

REKLAMA forum

Opublikowano

No nie wiem nawet skąd to pobrać siedzę przy tym tyle według poradnika i filmu na yt powinno działać :unsure:

REKLAMA forum

Opublikowano

Udało mi się uruchomić serwer i na niego wejść :rolleyes: Żeby nie robić nowego tematu poszukuję jakiegoś poradnika do zrobienia strony rejestracyjnej proszę o dokładny :D Przyda mi się jeszcze pomoc w

spolszczeniu chińskiego na polski nie wiem jak to się robi to też proszę o link bo nie mogłem znaleźć i jeśli ktoś ma kody do konsoli w player na hwang epicki, szmaragdy, szafiry i niebiańskie zbroje lub inne ciekawe itemy jak miecz GM do dodania to też proszę umieścić. Z góry dziękuję :rolleyes: Pozdro!

REKLAMA forum