Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwe logowanie

tur2turek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot na logowanie istanieje? ale taki który łamie te zabezpieczenia z tymi głupimi kodzikami ;(

Prosze aby temat nie zotsal usuniety tak jak ostatim razem ;(

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

NIE NEI ENIENIENIENIENIENIENIENEINIENEINIEN(ERAWNRU(ABW* GQWEGBAWGBY(AGHAWH&Bg

zrzygać się idzie.. wymyślenie bota który rozpracowywałby te obrazki to sztuka... >_> NIE MA NIE MA.. przy no-dc wbicie zajmuje max minutkę o 15 godzinie.. więc nie lamentuj!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja gram na athens i z no-dc wbijam max 10min ;]

@ no-dc: zmodyfikowany klient, dzięki któremu nie wyskakuje ci komunikat "disconnect from the server" podczas logowania.

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

omg człowieku sama nazwa wskazuje na to ze nie dostajesz DC podczas próbu zalogowania sie naucz sie czytac ze zrozumieniem ale to tak na przyszłosc

Opublikowano
omg człowieku sama nazwa wskazuje na to ze nie dostajesz DC podczas próbu zalogowania sie naucz sie czytac ze zrozumieniem ale to tak na przyszłosc

nazwa nie mowi o nie dostawaniu disconnecta przy probie zalgowoania tylko mowie o nie disconectowaniu.. a chodzi tu o proby logowania

userbarwb.png

Opublikowano

o jeeeny pomylic sie nioe mozna?.jak atki madry to daj jakis link to tego 'klienta" czy jakos tak a nie jak wszystcy naskakujesz jak ramol jakis ;/

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano
o jeeeny pomylic sie nioe mozna?.jak atki madry to daj jakis link to tego 'klienta" czy jakos tak a nie jak wszystcy naskakujesz jak ramol jakis ;/

KILKA TEMATÓW W DÓŁ !!!!

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=3805

STARCZY CI?? o boże.. ratujcie mnie przed takimi ludźmi.. którzy wiedzą że mają poszukać no - dc i nie spojrzą kilka tematów w dół

PS. tego no-dc co ci podałem sam używam ;D

userbarwb.png

Opublikowano

sorry ale mnie denerwuja ludzie ktorzy zamiast spokojnie cos powiedziec to tylko soie dra xD

Opublikowano
sorry ale mnie denerwuja ludzie ktorzy zamiast spokojnie cos powiedziec to tylko soie dra xD

sorry... a mnie denerwuja lenie... bo sam nim jestem... ale gdyby mi na czymś zależało .. to ruszyłbym dupcię;D

userbarwb.png

Opublikowano

kupa wladowlaem to do silka i pisALO CZY ZAMIENIC TAM COS (IKONKI SILKA MIALEM) a teraz 1 raz logule.nie ma dc drugi raz nie ma dc.jak trzeci raz kilkam connetct to zmula mi silka i musze wylaczyc ;(

Opublikowano
NIE NEI ENIENIENIENIENIENIENIENEINIENEINIEN(ERAWNRU(ABW* GQWEGBAWGBY(AGHAWH&Bg

zrzygać się idzie.. wymyślenie bota który rozpracowywałby te obrazki to sztuka... >_> NIE MA NIE MA.. przy no-dc wbicie zajmuje max minutkę o 15 godzinie.. więc nie lamentuj!

Hahaha xD minutkę?? na eldorado z no-DC gdy wbije o 20 minutach to jest dobrze xD

@tur2turek

No i sa niby jakies autologiny (silkmind cośtam) ale nie wiem czy to dziala, I normalnie az dostalem ataku padaczki gdy zobaczylem twoj nick >.<

everythingfou - sprawdź to.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...