Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem . Gdy nacisne f3 po lewej stronie piszą informacje na ktorym klocku jestesmy itp [Z/X/Y]

Chodzmi o o Koordynaty ;D

jest jeszcze taki pasek na dole ... Wskaznik fpsów chyba nie jestem pewien . I tutaj jest moje pytanie da sie to usunąc?? U mnie jest on tak duzy ze nie moge zobaczyc koordynatów i bardzo mi on przeszkadza ;/

Da sie cos z tym zrobic?

Opublikowano

Oczywiście, że da się coś z tym zrobić. Przestać grać na kalkulatorze, i ogarnać syf w komputerze, w najgorszym wypadku zakupić nowy komputer.

Opublikowano

komputer nie jest moj gram na laptopie ; /

Wiec nie chce tutaj nic mieszac. Pytam czy da sie jakos usunac ten wskanznik ...

Opublikowano

Oczywiście, że da się coś z tym zrobić. Przestać grać na kalkulatorze, i ogarnać syf w komputerze, w najgorszym wypadku zakupić nowy komputer.

W ogóle Łatafak ?! O co Ci chodzi człowieku ? On sie pyta tylko co zrobić aby wskaźnik FPS po wciśnięciu F3 nie zaslanial widoku, a ty proponujesz nowego kompa...

Opublikowano (edytowane)

Pobaw się wielkością okna gry może to trochę zmniejszy pasek.Usunąć się raczej go nieda

Edytowane przez Naccon
Opublikowano

tak samo jak na duzym i malym oknie mam to bardzo wyrazne ...

Szukalem na necie i znalazlem jakis plik zeby usunac ten wskaznik ale do wersji 1.6 ;/

Opublikowano

Nie rozumiem o co chodzi...

Wyślij screenshota bo inaczej sie nie dogadamy :P

Chodzi mu o ten wykres w lewym dolnym rogu ja włączysz f3, też mam z nim problem a czasami nawet mi zasłania koordynaty :(