Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam do Was takie pytanko: Otóż 1,5 roku temu skończyłem grę na polskim serverze metina, z dosyć 'fajnym' rezultatem. Wbiłem 86 lvl ( woj body - server Obsydian ), może ktoś mnie znał:

nick : Crossek

profesja : Wojownik Body

poziom : 86

skille : Aura P, berek G1, szarża P, wir miecza P, trzystronne - niestety punkty.

żona w grze : OnaxD ( która również zakończyła grę )

gildia : DayBreak, DragonRouge, Revenge

stan konta: Sprzedany na allegro

pieniądze które otrzymałem za postać + eq : ok 2000zł.

buffka : Mistele , podarowana znajomemu.

(jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, nie ma problemu, mogę dać SS aukcji allegro.pl )

Moje pytanie jest następujące:

Czy warto jest zacząć grę na metin2 us? Chciałbym w coś pograć , z racji tego że są wakacje, pogoda jest lipna. O wydawaniu kasy na itemy itd na smocze nie ma mowy, nie kręci mnie to w sumie nigdy nie wydałem kasy, zawsze jakiś dzieciak chciał żebym go wyexpił za kasę no to mialem SM z expienia typków. Czy rozgrywka na metins us jest fajna? W sensie czy da się pograć , czy są tam dzieci neo i hakerzy? Na 'Polaka' nie ma mowy, nie wracam - totalnie się zepsuł.

Proszę o odpowiedzi, pozdrawiam

Opublikowano

Polecam ci Metin2 US o wiele mniej hakerów,botów niz na PL prawie zero ;)

Tanie itemki, miła atmosfera.

np. kamyk duchowy kupisz tam za 50k xD

tylko polecam ci grać z kimś, bo samemu nudno :)

Opublikowano

sam zdecyduj czy wolisz us czy starego polskiego metka. na us masz 90 % za questy do 20 lv, zero dzieci neo, wiecej ch, lepsze nagrody za questy itp. Jednak moim zdaniem nic nie zastapi metina pl :D

;)

Opublikowano

PL to 'żenua' , jest totalnie zlamiony moim zdaniem , nie warto tam zaczynać bez zastrzyku gotówki w postaci yang z allegro. A tak robią tylko bogate dzieci. Mnie to nie kręci stary, prawda na pl'u jest zajebista atmosfera, jeszcze jak się jest w elicie to idzie coś porobić ale jak jesteś 'pionkiem' to jesteś wiesz, no i trudno się wybić bez IS'a no i takie to jest...

Opublikowano

Ja bym chętnie pograł na US jednak nie chcę tam sam zaczynać gry... Jeśli ktoś by już tam gra lub szuka ekipy do gry to chętnie się przyłączę, bo gra samemu mnie nie bawi.

W razie czego piszcie PW jednak lepiej na GG - 955432, bo na nim jestem cały czas :)

1292102632u115053.png

Opublikowano

też szukam kumpla do gry .. ( chyba jest taki temat ) ale jbc GG : 23276267 :D

Mam pytanie , można tam sobie podszlifować angielski żeby przez wakacje nie zapomnieć?? :/ ?

Powrót ! 26.09.11

Opublikowano

Grałem na US, wspaniała atmosfera, nie trzeba mieć zbytnio ogarniętego języka, do 20lvl questy są co dają prawie full lvl, mniej noobów, hakerów i oczywiście normalne ceny ;]

Opublikowano

Zacznij grać :) ja zacząłem mam już 13 lvl :D ale jak już wspomnieli na początku jest 99% za misje (np. zabij to i to i jest do 8 lvl czy jakoś tak..) a później 90% do 20lvl :)

Jak by coś gram na New World Jinno :)

2nbcax2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...