Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Blokowane HS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, mianowicie mam zablokowanego hs by pasem a i tak dostaje bany na poszczególne kąta, rozumiem że jak puszczam bota to może ktoś podkapować ale na 2 sklepiki na których nie używam żadnych hacków cheatów itp..

Moim zdanie by pass się u mnie nie sprawdza bo to któryś raz z kolei, wszystko niby jest po blokowane ale dalej mnie banują na poszczególnych kontach

ganjaman.png
Opublikowano

Witam

Mam problem, mianowicie mam zablokowanego hs by pasem a i tak dostaje bany na poszczególne kąta, rozumiem że jak puszczam bota to może ktoś podkapować ale na 2 sklepiki na których nie używam żadnych hacków cheatów itp..

Moim zdanie by pass się u mnie nie sprawdza bo to któryś raz z kolei, wszystko niby jest po blokowane ale dalej mnie banują na poszczególnych kontach

Wszystkie konta maja miec osobnego maila!!!!!! jak niedziala ci bypass to w jego linku masz juz zablokowanego HS-a wystarczy orginalnego skasowac i wrzucic nowego

Opublikowano (edytowane)

Nawet osobny email nic nie dał, wykrywają mi FB a te tandetne sposoby nie są potrzebne bo gm nie teleportuje sie do mnie tylko bana wali, więc w czym rzecz???

A HS mam zablokowanego porządnie bo nie mogę wejść na metka tylko przez moda mogę grać, puściłem bota na całą noc i ban a nikogo nie było przy mnie bo siedziałęm przy kompie i miałem w oknie bota a na 2 oknie grałem w priva

Edytowane przez darkmajkel
ganjaman.png