Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mógłby mi ktoś napisać ja krozdawać skille oraz staty do RMC?

Edit@

Bardzo jeszcze bym prosił jakby mógł ktoś napisać czym każda klasa się specializuje czy w pvp czy w pve oraz jaka rasa jest najlepsza dla danej klasy.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

up@

Juz sobie poradziłem ;) A mam pytanie mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to jest pieczętowanie czy jak to się tam nazywa.A druga sprawa to mógłby mi ktoś napisać ja krozdawać skille u RMC Feline ,ponieważ w tamtym poradniku co up@ podawał nie ma o tym.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

zapieczętować to nic innego jak zapakować dany przedmiot pvp robisz u alchemiczki zwój transportu jak się nie mylę to potrzeba 24 wody i 8 atramentów chyba no i robisz i idziesz tam gdzie ulepszasz przedmioty dajesz dany przedmiot pvp i zwój transportu i już zapieczętowane :)

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

A co daje te pieczętowanie? I powie mi ktoś u kogo zmienai się build?

Opublikowano

UP2

Itemy pvp które są nie zapieczętowane po prostu nie można ich komuś sprzedać/przekazać tak więc aby handlować itemami pvp musi on być najpierw zapieczętowany to właśnie daje spakowany item :)

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Mógłby mi ktos podać profesionalny build pod pvp oraz pve?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...